ÇOLAKBAYRAKDAR

ÇOLAKBAYRAKDAR

?DEMOKRASİ NÖBETİ YÜREĞİMİZDE DEVAM EDECEK?

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, sık sık dile getirdiği gibi ?Kocaman Bir Aile? olduklarını 27 gün süren demokrasi nöbetinde en güzel şekliyle gösterdi. Başkan Çolakbayrakdar, darbe girişiminin ilk dakikalarından itibaren istisnasız her gece hem eşi ve çocuklarıyla hem de Kocasinan Belediye personeliyle meydanda yerini aldı. Başkomutandan gelen ikinci emirle meydanlardaki demokrasi nöbetinin bittiğini ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, ?Demokrasi nöbeti; her gün, her an ve her dakika yüreğimizde devam edecek.? dedi.

 

Nöbetin son gününde 81 ilde olduğu gibi Kayseri´de de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın halka hitabı dev ekranlardan pür dikkat takip edildi. Başkomutan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın konuşmasını tamamlamasının ardından Kayseri protokolü sahneye çıkarak vatanseverleri selamladı.

 

Cumhuriyet Meydanı´nda demokrasi ve milli irade için aralıksız nöbet tutan Başkan Çolakbayrakdar, eşi Fatma Çolakbayrakdar ve çocuklarıyla birlikte, nöbetin son gününde de vatandaşlarla yakından ilgilendi. 7´den 70´e her kesimden vatandaşın sevgisiyle karşılaşan Başkan Çolakbayrakdar,  kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları geri çevirmedi. Başkan Çolakbayrakdar´ın ailesiyle birlikte nöbetin son gününe kadar meydanlarda olması vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

 

Demokrasi nöbetleri ile ilgili kısa bir açıklama yapan Başkan Çolakbayrakdar, meydanlarda nöbetin son gününde de kardeşlik ruhunun sergilendiğine vurgu yaparak, ?Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın talimatıyla birlikte 15 Temmuz´da meydanlara çıktık. 27 gündür meydanlardayız.  Vatandaş olarak irademize, devletimize ve geleceğimize sahip çıkma noktasında olması gerekeni yaptık. Nöbetin son gününde de birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi; ?Meydanlarda nöbet bitti´ ama bunun dışında nöbetimiz bitmedi. Her gün, her an ve her dakika yüreğimizde bu nöbet devam edecek. Allah bir daha böyle bir tablo yaşatmasın. ?Su uyur düşman uyumaz´ misali her daim uyanık olmamız gerekiyor. Böyle bir kalkışmaya tekrar niyet edebilecek olanlar var ise buna hiçbir zaman fırsat vermeden uyanık bir şekilde durmamız lazım. Bu vatanın gerçek evlatlarını inşallah daha güzel yarınların beklediğini bir kez daha söylüyorum. Nöbetlerimiz meydanlarda değil her yerde devam edecek. Nöbetimiz hayırlı uğurlu olsun.?  ifadelerini kullandı.

 Başkan Çolakbayrakdar sözlerini ?Daha güzel Türkiye için bugün kazanılmış birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunun ilelebet devam etmesini diliyorum.? diyerek noktaladı.

 Nöbet süresince her gece meydandaki yaşlılar, çocuklar ve hanımlarla özellikle ilgilenen Fatma Çolakbayrakdar ise, ?15 Temmuz gecesi Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın çağrısıyla hepimiz anında meydanlara indik. O gün bu gündür nöbetteyiz. Bu vatan bizim, ilelebet de bizim olacak. Görevi şimdi biz devraldık, bizden sonrada evlatlarımız devralacak. Bizler anneler olarak vatanına, devletine, milletine, dinine ve bayrağına canı pahasına sahip çıkan bir nesil yetiştiriyoruz. Dostlarımıza güven, düşmanlarımıza korku salıyoruz. Bu nöbetlerde bunun en net göstergelerinden biri oldu. Her zaman söylediğimiz gibi ?Tek Vatan, Tek Devlet, Tek Millet ve Tek Bayrak´ diyoruz.? diye konuştu.

 Eşi ve Çocuklarıyla nöbette olan Başkan Çolakbayrakdar ?Benim Kocaman Ailem? dediği Kocasinan Belediye personeline de nöbet süresince gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür etti.

 Örnek ailenin, demokrasi nöbetinin son dakikalarına doğru bir de sürpriz ziyaretçisi vardı. Yeni bir yuvanın temelini atan bir gelin ile damat, düğünden çıkıp demokrasi nöbetine gelerek Başkan Çolakbayrakdar´ı ziyaret etti. Çift ile bir süre sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, çiftlerin demokrasi nöbetine destek vermelerinden ötürü teşekkür ederek çifte ömür boyu mutluluk diledi.

 Cumhuriyet Meydanı´nda 27 gündür nöbet tutan onbinlerce vatandaşın katılımıyla demokrasi nöbeti son buldu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi