ÇOLAKBAYRAKDAR

ÇOLAKBAYRAKDAR

?MOBİTEK, TÜRKİYE´YE ÖRNEK OLDU?

Planladığı vizyon projeleri birer birer hayata geçiren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, MOBİTEK Projesi inşaat alanını yerinde inceleyerek, projenin son durumu hakkında bilgi aldı. Başkan Çolakbayrakdar, inceleme sonrası yaptığı değerlendirmede, projenin şimdiden Türkiye örnek olduğunu söyledi.
?İnsan odaklı hizmet´ anlayışı ile takdir toplayan Başkan Çolakbayrakdar, kısa adı MOBİTEK olan ve Orta Anadolu Kalkınma Birliği tarafından yürütülen Mobilya Üretim Altyapısını Güçlendirme Projesi´nin inşaat alanını tek tek kontrol etti. İnceleme sonrası konuşma yapan Başkan Çolakbayrakdar, MOBİTEK projesinin büyük bir proje olduğunu vurgulayarak, mobilya alanında faaliyet gösteren küçük ve orta boy ölçekli işletmelerin MOBİTEK´ de, çok daha modern ve son teknolojik imkanlarla üretim yapabileceğini söyledi.
Mobilya üreticilerinin alt yapılarını güçlendirerek, dünya markası olma yolunda ilerlediklerini ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, ?MOBİTEK projesinin inşaat faaliyetleri devam ediyor. İnşallah önümüzdeki yıl içerisinde açılışını gerçekleştireceğiz. İnşaat kısımları tamamlandığı zaman makina ve teknik içeriğiyle birlikte bu bölge tamamen mobilya sektörüne hizmet edecek. İmalat sektöründeki nihai ürünlerin pazarlanması ve yurt dışına açılmasıyla hem Kayseri hem de Türkiye ekonomisine ciddi manada katkı koyacak. Bu projenin bir paydaşı olmadan gururluyuz.? diye konuştu.
?Şimdiden MOBİTEK projesi Türkiye´ye örnek bir proje oldu.? diyen Başkan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti: ?Önümüzdeki yıllarda itibaren bu projenin hayata geçmesiyle gerek Kayseri gerek ise Ülkemizdeki mobilya sektörünün kazanımları gözle görünür bir şekilde artacak. Eminim ki bu gibi projelerin artmasıyla birlikte 2023 hedeflerine doğru koşar adım ilerlemiş olacağız. Şehrimize gelip de bu projeleri yerinde inceleyen iş adamları ve belediye başkanları, kendi şehirlerine aynısını uygulamak istiyorlar. Şehirler içerisinde örnek olmak çok gurur verici. Bu işin bu aşamaya gelmesinde Bakanımız Mehmet Özhaseki, Milletvekilimiz Mustafa Elitaş ve Bekir Yıldız´ın büyük emekleri var. Bundan dolayı gayret gösteren emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şimdiden şehrimize ve sektöre hayırlı uğurlu olsun.?
Başkan Çolakbayrakdar sözlerini ?Projelerimizle hem Kayseri´ye hem de Ülke ekonomisine katkı sunmaya devam edeceğiz? diyerek noktaladı.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"