ÇOLAKBAYRAKDAR

ÇOLAKBAYRAKDAR

?KAYSERİMİZ YENİ BİR SANAYİ SİTESİ KAZANIYOR?

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yapımı devam eden Oto Sanatkarlar Sitesi´nde incelemelerde bulundu. Kocasinan bölgesinde çeşitli sektörlere ait meslek sitelerinin varlığına dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, Kayseri´nin yeni bir sanayi sitesi daha kazandığını söyledi. Sanayi ve esnaf sitelerinin Kocasinan bölgesinde yoğunlaştığını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, ?Bu sitelere bir yenisinin daha eklenmiş olması Kayserimiz için bir kazançtır.? dedi.
Yeni planlanan çalışmaların hızla hayata geçirilmesi için sık sık yerinde projeleri inceleyen Başkan Çolakbayrakdar´a Oto Sanatkarları Sitesi ziyaretinde Başkan Yardımcısı Ali Bulu, birim müdürleri ve Kayseri Oto Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhi Odakır eşlik etti. Oto Sanatkarlar Sitesi´nin her noktasını adım adım gezen Başkan Çolakbayrakdar, otopark yapımı, yol ve kaldırım çalışmaları hakkında birim müdürlerinden bilgi aldı. Kayseri Oto Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhi Odakır da Başkan Çolakbayrakdar´a Oto Sanatkarlar Sitesi hakkında detaylı bilgi verdi.
İncelemeler sonrası açıklama yapan Başkan Çolakbayrakdar, Kayseri ve Kocasinan´ın yeni bir sanayi sitesi kazandığını belirterek, ?Kayseri´nin sanayi ve ticaret yerleri yoğun bir şekilde Kocasinan bölgesinde bulunmaktadır. Hem esnaf hem de sanayi sitelerinin yanı sıra bunlara bir yenisi de eklendi. Oto servisçilerinin yeni bir sitesi olacak. Son derece daha güzel bir site ortaya çıkıyor.? ifadelerini kullandı.
?Yeni Sanayi´deki elde edilmiş olan tecrübelerin Oto Servisler Sitesine aktarıldığını görüyoruz.? diyen Başkan Çolakbayrakdar, düzenli bir site planlamasının ortaya çıktığına dikkat çekerek, ?Kocasinan Belediyesi olarak planlama aşamasından başlayıp bugünlere geldik. Alt yapı ve üst yapı ile buraya yapılması gereken ne var ise çalışmaları tamamlayıp esnafımızın daha güzel hizmet vermesini sağlayacağız. Bölge sakinlerimizin yanı sıra sanayi ve ticaret esnafımızın ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla da çalışmalar yürütüyoruz. Kocasinan bölgemizde sanayi ve ticaretle uğraşan esnafımızın daha mutlu olması için aralıksız çalışıyoruz. Belediye olarak esnafımızın ticaretlerini geliştirmeleri için öncelik veriyoruz. Esnafımız, daha geniş yerlerde vatandaşa hizmet ettiği zaman ticaretleri gelişecek ve Kayseri ekonomisine daha çok katkı sunacak. Şimdiden şehrimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Hayırlı bereketli ticaretler diliyorum.? diye konuştu.
Başkan Çolakbayrakdar sözlerini, ?Kocasinan Belediyesi olarak esnafımızın yanında olmaya ve destek vermeye devam edeceğiz.? diye noktaladı.
Kayseri Oto Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhi Odakır ise Oto servisler Sitesi´nin bitmek üzere olduğunu söyleyerek, ?Yeni Sanayi´de çok küçük yerlerimiz vardı. 50 ve 100 metre dar alanlardan kurtulup 600 ile 1200 metre arası değişen geniş ve ferah yerlere geçiyoruz. Günümüzün koşullarında çağa ayak uydurmak için daha büyük yerlere ihtiyacımız vardı. İnşallah buradaki çalışmalar tamamlandığında 600 ile 1200 metre arası değişen 137 işyerinden oluşan servis yerlerimiz olacak. Çalışmalar bittikten sonra esnafımızın ufku ve önü açılacak. Onun için böyle bir karar alınmasına vesile olan Kocasinan Belediyesi´ne çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Önümüzdeki yıl inşallah Oto Servisler Sitemize taşınmalar başlanacak.? diye konuştu.
Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ