ÇOLAKBAYRAKDAR,

ÇOLAKBAYRAKDAR,

HEDEFİ 12´DEN VURDU

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, sportif faaliyetlerde eğitim veren yaz kurslarını ziyaret ederek, gençlerle bir araya geldi. Çat kapı ziyaretinde çocukların ve gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Çolakbayrakdar, sportif faaliyetlere bizzat katılmayı da ihmal etmedi. Okçuluk kursunda yayı eline alan Başkan Çolakbayrakdar, hedefi tam 12´den vurdu ve sporculardan büyük alkış aldı. 

Barbaros ve Erkilet Camiikebir Mahalleleri ile Kocasinan Belediyesi Spor Merkezi´ni ziyaret edip, gençlerle bir araya gelen Başkan Çolakbayrakdar,  çocuklarla yakından ilgilendi ve sohbet etti. Okçuluk kursunu da ziyaret ederek, öğrencilere sürpriz yapan Başkan Çolakbayrakdar, yayı eline alıp, hedefi 12´den vurdu ve sporculardan büyük alkış aldı.

Kurslarda verilen eğitimlerle ilgili bilgi alan Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak spora ve sporcuya büyük önem verdiklerini belirterek, Kocasinan Spor Kulübü ile spor faaliyetlerini yürüttüklerini söyledi. Yaz kurslarına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, şöyle dedi: ?Yaz kurslarımızda 7´den 70´e herkes farklı branşlarda sportif faaliyetlerde bulunmaktadır. Özellikle çocuklarımız, açtığımız kurslarımızda hem eğleniyor hem de öğreniyorlar. Hemşerilerimize ise daha iyi hizmetler sunarak, spor yapma imkanı sunuyoruz. Kocasinan Belediyesi olarak yapmış olduğumuz tesisler meyvelerini vermeye başladı. Mahallelerimizde yaptığımız 50´e yakın açık spor tesisimizde sportif faaliyetleri başarıyla yürütüyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı daha iyi yetiştirebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Yapılan hizmetlerimiz hemşerilerimiz tarafından memnuniyetle karşılanmaktadır. 2 binden fazla hemşerimize spor eğitimi veriyoruz.?

Başkan Çolakbayrakdar, eğitim, sosyal, kültür, sanat, spor gibi hayatın her alanında Kayserililere daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti