ÇOLAKBAYRAKDAR, BELEDİYE ÇALIŞANLARININ

ÇOLAKBAYRAKDAR, BELEDİYE ÇALIŞANLARININ

BAYRAMINI KUTLADI

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Bayram tatili sonrası ilk gününde belediye personeliyle bayramlaştı. İlk olarak atölye çalışanlarıyla bayramlaşan Başkan Çolakbayrakdar, daha sonra belediye hizmet binasında görev yapan personelle bir araya gelerek bayramlarını kutladı.
Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi atölyesinde Makine İkmal, Temizlik, Fen İşleri, Veterinerlik ve Park-Bahçeler Müdürlüğü personeliyle teker teker bayramlaştı. Törene Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik de katıldı.
Kocasinan Belediyesi´nin büyük bir aile olduğunu vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, ?Ömür sermayesi tükeniyor. Bir Ramazan Bayramı da geçti. O yüzden zamanımızı iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Bizler eşref-i mahlûk olan insana hizmet etmek için çalışıyoruz. Bunun sorumluluğu içerisinde hareket ediyoruz. Bu noktada sizler de hafta sonu, bayram ve tatil demeden çalışıyorsunuz. Bundan dolayı teşekkür ediyorum. Hizmetleriniz daim olsun. ?İşçinin hakkını alın teri kurumadan önce ödeyin´ öğretisi, bizim için çok önemlidir. Bize verilen kanun ile sizin maaşlarınızın farkını bayram öncesi yatırdık. Bu imkânları bize sunan ve kanunun çıkmasını sağlayan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´a, Başbakanımıza, Bakanlarımıza ve emeği geçen herkese buradan teşekkür ediyorum.? İfadelerini kullanarak, daha nice huzurlu bayramlar dileğinde bulundu.
Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik de kısa bir konuşma yaparak, Ramazan ayı içerisinde ilk toplu sözleşmeyi Kocasinan Belediyesi´yle yaptıklarını hatırlattı. Çelik; ?Başkanımızın talimatıyla bayram öncesinde de maaş farklarımız üyelerimizin hesaplarına yattı. Bayram öncesinde bize çifte bayram yaşatan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´a çok teşekkür ediyorum.? şeklinde konuştu.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor