ÇOLAKBAYRAKDAR ?BÖLGEMİZDEKİ ÇİFTÇİLERİMİZİN

ÇOLAKBAYRAKDAR ?BÖLGEMİZDEKİ ÇİFTÇİLERİMİZİN

ÜLKE EKONOMİSİNE KATKISI ARTTI?

İlçe sakinlerine daha iyi hizmet götürmeyi amaçlayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ebiç, Dadağı ve Mahzemin Mahallerinde başlatılan ve devam eden yol yapımı, çevre düzenlemesi ve yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemeler sırasında mahalle sakinleriyle de hasbihal eden Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşların ilgisiyle karşılaştı. Başkan Çolakbayrakdar, bölgedeki çiftçilerin kaderinin bu sene iyi anlamda yüzde yüz değiştiğini vurguladı.
Sürekli olarak vatandaşla iç içe olup, onların fikir ve görüşlerine değer vermesiyle takdir toplayan Başkan Çolakbayrakdar, merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahallerini de baştan aşağı dizayn ederek ?Yeni Kocasinan´ı şekillendiriyor. Mahallelerde yaptığı incelemeler sırasında Başkan Çolakbayrakdar´a, Başkan Yardımcısı Ali Bulu´nun yanı sıra Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş ve birim müdürleri eşlik etti.
İlk olarak Ebiç Mahallesi´ne giden Başkan Çolakbayrakdar, cadde cadde sokak sokak gezerek, mahalle mezarlığı, cami ile Kur´an Kursu´na yapılacak olan çevre düzenlemesi ve asfalt çalışmaları hakkında birim müdürlerine talimatlar verdi. Ardından Dadağı Mahallesinde giderek, burada yapımı devam eden selektör makinası alanı, kaldırım ve yol gibi çalışmaları yerinde gören Başkan Çolakbayrakdar, mahalle muhtarlarının ve vatandaşların duasını aldı. Mahzemin Mahallesi sakinleriyle de bir araya gelen Başkan Çolakbayrakdar, burada da vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılandı.
İncelemeler sonrası konuşma yapan Başkan Çolakbayrakdar, Hükumetin politikaları ve Kocasinan Belediyesinin hizmetleriyle kırsal mahallelerin cazibe merkezi haline geldiğini vurgulayarak kırsal mahallelere değer katmaya devam edeceklerini söyledi.
Sosyal belediyeciliği ön plana çıkartacak önemli projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, her fırsatta muhtarlarla ve mahalle sakinleriyle bir araya gelerek mahallelerin sıkıntılarını çözmeye gayret ettiklerini vurguladı.
Başkan Çolakbayrakdar sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?Mahalleleri incelerken vatandaşlarımız isteklerini ve taleplerini bize aktarıyorlar. Bizde hızlı bir şekilde bölgenin ihtiyaçlarını yerine getirmeye çalışıyoruz. Hangi mahallemizde ne sorun varsa orada yapılması gereken konularda çözümler üretiyoruz. Yaptığımız ve devam eden çalışmaları yerinde inceledik. Ebiç, Dadağı ve Mahzemin Mahallerinin son derece verimli toprakları var. Bölge sakinlerimizin 2017 yılında yapılmasını istedikleri neler var ise onları bire bir dinledik. Vatandaşlarımızın beklenti ve dileklerini aldık. Kocasinan Belediyesi olarak yüz ölçümü en büyük alana sahip olmamıza rağmen mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın memnuniyetini kazanmışız. Hemşerilerimizin isteklerine cevap vermişiz. Yapmış olduğumuz hizmetleri artırarak daha fazlasını yapacağız. Birde kapalı devre sulama sistemi ile birlikte mahallelerimizdeki verimli toprakların verimi daha da artmış ve daha da güzellikler elde edilmiş. Hükümetimizin ortaya koymuş olduğu politikalarla ve yerelde bizim yaptığımız çalışmalar ile mahallelerimiz daha da değerlenecek ve daha da kıymetli hale gelecek. İnşallah kırsal mahallelerimizin güzellikleri daha da artacak. Şehir merkezinde yaşayan vatandaşlarımızın cazibe haline gelen bu bölgelerimizde yaşayarak üretim yapmaları ve tarıma, ekonomiye katkı sunmaları bizleri memnun etti.?
Başkan Çolakbayrakdar sözlerini ?Üreticilerimize ve çiftçimize desteğimizi artırarak, devam edeceğiz. Hem şehrimize hem de Ülke ekonomisine katkı sunacağız.? diye noktaladı.
Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş ise mahallelerin sorunlarını yerinde inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´a teşekkür ederek, ?Başkanımız çiftçilere devamlı destek veriyor. Selektör binasını yaptık ve ayçiçek kurutma yerimiz yapıldı. Mahallelerimizde kapalı sulama sistemi ile daha modern hizmet sunulmaktadır. Buradaki çiftçilerin kaderi bu sene iyi anlamda yüzde yüz değişti. İnşallah gelecek sene daha iyi olacak.? İfadelerini kullandı.
Mahalle muhtarları ve bölge sakinleri de Kocasinan Bölgesinde yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Çolakbayrakdar´a teşekkür etti. Bölge sakinlerinin Başkan Çolakbayrakdar ile birlikte çektirdiği hatıra fotoğrafının ardından incelemeler sona erdi.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor