ÇOLAKBAYRAKDAR, DAHA TEMİZ BİR KOCASİNAN İÇİN ÇALIŞIYOR

ÇOLAKBAYRAKDAR, DAHA TEMİZ BİR KOCASİNAN İÇİN ÇALIŞIYOR

?GAYRETİMİZ TEMİZ YAŞAM İÇİN?

Kocasinan Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı sonbahar temizliği kapsamında her gün farklı bir mahalleyi kapsamlı olarak temizliyor. Çalışmaları büyük bir titizlikle takip eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ?Bütün gayretimiz, daha temiz bir Kocasinan´da hemşehrilerimizin yaşaması içindir.? dedi.

Çevre konusundaki hassasiyetiyle dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak rutin belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra özellikle mevsim geçişlerinde bütün temizlik ekipleriyle mahallelerde kapsamlı olarak temizlik faaliyetlerinin sürdürüldüğünü söyledi. Vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek için çalıştıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, ?İlçenin temizliğine azami özen gösteriyoruz. Temizlik işlerine ait bütün birimlerimizle birlikte Kocasinan sınırları içerisinde bulunan mahallelerimizde kapsamlı temizlik yapılmaktadır. Özellikle boş arazilerde hafriyat, moloz ve yabani otlar gibi bertaraf edilmesi gerekli atıkları araçlarla temizliyoruz. Bütün gayretimiz, daha temiz bir Kocasinan´da hemşehrilerimizin yaşaması içindir. Daha modern ve daha çevreci bir yaklaşımla Kocasinan´ın her caddesi, sokağı ve mahallesini vatandaşlarımızın layık olduğu hizmeti sunabilmenin gayreti ve çabası içerisindeyiz. Hemşerilerimizin sağlık ve sıhhat içerisinde daha güzel ve daha iyi hizmetlerle buluşmasını diliyorum.? ifadelerini kullandı.

Temizlik çalışmalarını yerinde kontrol eden Başkan Çolakbayrakdar, işçilerle sohbet edip, kolaylıklar diledi. Vatandaşlarla da keyifli sohbetlere imza atan Başkan Çolakbayrakdar, onların talep ve isteklerini dinledi.

Daha modern ve çevreci bir yaklaşımla profesyonel bir şekilde çalışan Kocasinan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü´ne bağlı 40 kişiden oluşan temizlik personeli, 11 adet modern temizlik aracıyla birlikte dönüşümlü olarak her gün farklı mahallelerde detaylı temizlik çalışması yapıyor. Ekipler cadde, sokak ve kaldırımların temizliğinin yanı sıra boş arazilerdeki hafriyatları da temizleyerek mahalleleri güzel bir görünüme kavuşturuyor. Temizlik ekiplerinin modern araçlar ile gerçekleştirdiği çalışmalar sayesinde vatandaşlara daha temiz ve daha hijyenik bir ortam sağlanıyor.

Mahalle Muhtarları ise yapılan çalışmalardan memnun kaldıklarını belirterek, hizmetlerinden dolayı Başkan Çolakbayrakdar´a teşekkür etti.

Kocasinan Belediyesi´nin ilçe genelinde yaptığı kapsamlı temizlik çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirten vatandaşlar da,çevre temizliğinin son derece önemli olduğunu ifade ederek, Başkan Çolakbayrakdar´a ve Kocasinan Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da