ÇOLAKBAYRAKDAR EĞİTİME VERDİĞİ DESTEKLE

ÇOLAKBAYRAKDAR EĞİTİME VERDİĞİ DESTEKLE

TAKDİR TOPLUYOR

 

Kocasinan Belediyesi, rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel hayata değer katan hizmetler vermeye devam ediyor.
Kocasinan Belediyesi tarafından Enerji Tasarrufu Haftası´nda gerçekleştirilen resim yarışmasında dereceye girenler ödüllerini Başkan Ahmet Çolakbayrakdar´dan aldı.
Özellikle eğitim konusundaki hassasiyetiyle takdir toplayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ?Enerji verimliliği noktasında hassasiyet göstermemiz milli bir görev olarak karşımıza çıkmaktadır? dedi.
Enerji tasarrufu konusunda gelecek nesillerin bilinçlendirilmesi gerektiğini ve bu konunun belediyecilik görevleri arasında yer almamasına karşın hassasiyetle çalıştıklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, ?Günlük hayatta bazı sıradan alışkanlıklarımıza dikkat ederek enerji tasarrufu yapabiliriz. Böylece hem aile ekonomisine hem de ülke ekonomisine ciddi oranda katkı sağlanacaktır. Bu noktada hepimiz evimizde, okulumuzda gerekli bilinçlenmeyi sağlamalıyız. Okullarda ve işyerlerinde eskiden beri prizlerin altında ?Lüzumsuz ise Söndür´ yazısı vardır. Bu ışığı kapatmak aslında hepimizin sorumluluğudur. Kendi evimizde dahi bu bilinci oluşturmak, kendi çocuklarımıza bunları anlatmak bizlerin sorumluluğundadır. Biz de Kocasinan Belediyesi olarak özellikle gelecek nesillerde farkındalığı oluşturmak adına üzerimize düşeni ziyadesiyle yapmaya özen gösteriyoruz? ifadelerini kullandı.
Ödül töreninde bir konuşma da Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Duran yaptı. Duran konuşmasında, Kocasinan Belediyesi´nin eğitimde kendilerine, okullara, öğrencilere her türlü destek ve yardımı sağladığını belirterek Başkan Ahmet Çolakbayrakdar´a teşekkür etti.
Yarışmaya yoğun katılım sağlayıp, birçok ödül alan Mithatpaşa İlköğretim Okulu Müdürü Faruk Karaaslan da Başkan Çolakbayrakdar´a teşekkür ederek, okullarının yayınladığı bir kitabı hediye etti.
İlkokul 1,2,3 ve 4. sınıflar arasında yapılan yarışmada birinci olanlar ödüllerini Başkan Çolakbayrakdar´ın elinden aldı. Birinciliği 1. sınıflarda Şükrü Turan Özen, 2. sınıflarda Huri Melek Işık, 3. sınıflarda Nihat Can Kaplan ve 4. sınıflarda ise Gülnur Adıyaman kazandı. Öğrencilerine ödüllerini veren Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, öğrencilerin resimlerinde ne anlatmak istediğini de kendilerinden öğrendi.
Yarışmada 1. olanlara tablet, 2. olanlara kol saati ve 3. olanlara da kitap seti hediye edildi.
Ödül törenin ardından öğrenciler veliler ve okul yöneticileri ödül törenin ardından Başkan Çolakbayrakdar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.



27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”