ÇOLAKBAYRAKDAR, ?HER MAHALLEYİ EŞİT HALE GETİRECEĞİZ?

ÇOLAKBAYRAKDAR, ?HER MAHALLEYİ EŞİT HALE GETİRECEĞİZ?

Halkla iç içe olmayı, vatandaşın içinde olmayı önemseyen Kocasinan Belediyesi


Halkla iç içe olmayı, vatandaşın içinde olmayı önemseyen Kocasinan Belediyesi ilk ve farklı projelerinden ´Başkan Sizi Dinliyor´ toplantılarını -5 derece soğuk ve kar yağışına rağmen Mithatpaşa Mahallesi´nde gerçekleştirdi.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar bütün mahalleleri sahip oldukları imkanlar çerçevesinde eşit hale getirmek için çalıştıklarını söyledi.
?Başkan Sizi Dinliyor´ programında Mithatpaşa Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte istek ve dilekleri dinledi.
Kocasinan´ın 30 şehirden daha fazla nüfusa ve yüz ölçümüne sahip olduğunu vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, ?Kocasinan´ın bütün mahallelerini birbirine denk hale getirme noktasında bir çalışma içindeyiz. Bu yüzden elimizden geldiğince bütün mahalleleri tek tek gezip bu tarz programlar organize ediyoruz. Bizim bu işe bir gönül vermişliğimiz, bir iyi niyetimiz var. Bütün mahallelerimizi tek tek gezip, dolaşıp oralarda neler yapmamız gerektiğini, yapılan işlerimizin ne derece karşılık bulduğunu görme noktasında böyle bir gayretimiz var? dedi.
Vatandaşlarla birebir görüşüp beklentilerini, isteklerini bilfiil onlardan dinlemek istediklerini altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, ?Yapmış olduğumuz faaliyetler hemşerilerimiz nezdinde nasıl algılanıyor, ihtiyacı karşılıyor mu karşılamıyor mu, ihtiyacı karşılamayan faaliyetler yapıyorsak vatandaşımızın bizden beklentisi nelerdir, neler yapılması gerekir gibi konulara sizlerle birlikte cevap aramayı arzu ediyoruz. Ben bu toplantılarda daha çok sizi dinlemek için buradayım? şeklinde konuştu.
´Şimdi sözü size bırakıyorum´ diyerek ardından vatandaşların istek ve beklentilerini dinleyen Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, ?Talep ettiğiniz konularla ilgili notlarımızı aldık, çözümler oluşturacağız ve zaman içerisinde inşallah bunları yerine getireceğiz. Orta yol, park, yeşil alan ve çocuk oyun grupları, pazar yeri, semt konağı gibi konularda istek ve beklentileriniz var. Ekibimle birlikte bu sorunlarınıza çözüm arayacağız. İnşallah bir sonraki toplantımızda bu isteklerin büyük çoğunluğunu yerine getirmiş olarak karşınıza çıkacağız. Sorunlara çözüm aramak ve bulmak için bu toplantıyı yaptık? şeklinde sözlerini bitirdi.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor