ÇOLAKBAYRAKDAR, MÜSİAD GENEL BAŞKANI OLPAK´I MİSAFİR ETTİ

ÇOLAKBAYRAKDAR, MÜSİAD GENEL BAŞKANI OLPAK´I MİSAFİR ETTİ

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´ı makamında ziyaret etti.

Başkan Çolakbayrakdar ve Genel Başkan Olpak ziyaret sırasında referanduma dair mesajlar verdi. Başkan Çolakbayrakdar, ?MÜSİAD, ülkenin zor dönemlerinde duruşunu belli ederek, milletin yanında yer almıştır.? dedi.
Başkan Çolakbayrakdar, ?Kocasinan Belediyesi olarak hemşerilerimizin hayatını kolaylaştırmak, daha yaşanabilir bir şehir sunmak amacıyla gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Bu gayretin sonucu olarak Kayseri; büyüyor, değişiyor, yenileniyor ve gelişiyor. Yeni Kocasinan´ın ülkemizin kalkınmasında daha fazla katkı sağlamasını istiyoruz. Yaptığımız yatırımlar ve gerçekleştireceğimiz projeler, Kayseri´yi bulunduğu noktadan çok daha ileri seviyelere götürecektir.? ifadelerini kullandı.
MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ise Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´a ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederek, ?Kayseri´ye çok önem veriyoruz. Kayseri, MÜSİAD´ın kuruluşunun ardandan ilk şube çalışmasının başlatıldığı önemli bir noktadır. Bu noktada Referandumun, iş dünyası için neden önemli olduğunu ve anayasa değişikliğinin ne anlama geldiğini anlatmaya çalışıyoruz. Çünkü 16 Nisan ülkemiz ve geleceğimiz için çok önemlidir. Elbette takdir milletin ama insanlar da taraflarını belli etmekle yükümlüdür. Biz bunun için buradayız. Kayseri´ye de destek verdiklerini için teşekkür ediyorum.? diye konuştu.
Ziyaret sonrası Başkan Çolakbayrakdar, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak´a, vizyon çalışmalarından olan kentsel dönüşüm projelerini gösterdi. Ardından Başkan Çolakbayrakdar, ?Çözüm Merkezi ve Çağrı Merkezi´ni gezdirerek, merkez hakkında misafirlerine detaylı bilgi verdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ