ÇOLAKBAYRAKDAR, ?YENİ NESİL PAZAR YERLERİMİZ

ÇOLAKBAYRAKDAR, ?YENİ NESİL PAZAR YERLERİMİZ

TÜRKİYE´YE ÖRNEK OLACAK?

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erciyesevler Mahallesi´nde yapımı devam eden pazar yeri projesini yerinde inceledi. İlçe genelindeki pazar yerlerinin yapılan çalışmalarla yüzme havuzu, fitness salonu, derslikler, kafeterya ve düğün salonu başta olmak üzere 7´den 70´e her kesime hitap edeceğini belirten Başkan Çolakbayrakdar, yeni nesil pazar yerlerinin Türkiye´ye örnek olacağını söyledi.
Kocasinan´ın çehresini değiştirecek projelere imza atan Başkan Çolakbayrakdar, bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek olan daha fonksiyonel pazar yeri çalışmalarını inceledi. Başkan Yardımcısı Ali Bulu ve birim müdürleriyle birlikte projenin uygulandığı inşaat alanını gezen Başkan Çolakbayrakdar, çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.
Çalışmalarla ilgili konuşma yapan Başkan Çolakbayrakdar, Türkiye´ye örnek olacak modern pazar yerlerinin yapımına başlandığını vurgulayarak, ?Zamanın ihtiyaçlarına göre yapılan yapılar eskiyor veya çağın şartlarına göre daha işlevsel hale getirilmesi için yenilenmesi gerekiyor. Kocasinan Belediyesi olarak bizlerde İlçe genelinde mevcut pazar yerlerimizi yenilemeye başladık. Pazar yerlerini, daha işlevsel, daha sağlıklı, daha konforlu ve daha estetik hale getiriyoruz. Bunlardan biri olan Erciyesevler mahallemizdeki mevcut pazar yerini yeniliyoruz. Ayrıca pazar yerinin yanına mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılayabilecek değişik sosyal mekanlar yapıyoruz. Pazar yerlerimiz böylelikle daha fonksiyonel hale dönüşecek ve Kocasinan için sosyal-kültürel anlamda büyük bir kazanım olacak. Pazar yerlerimiz haftanın bir günü değil, haftanın her günü vatandaşın ihtiyacını karşılayacak. 7´den 70´e herkese hitap edecek olan pazar yerlerimiz inşallah kazasız belasız en kısa zamanda tamamlayarak önümüzdeki yıl içerisinde yeni yüzüyle Kocasinan´a hizmet verir hale gelecektir.? diye konuştu.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor