Çolakbayrakdar’dan erkeklere müjde ‘’erkek spor merkezi yakında faaliyete geçecek ”

Çolakbayrakdar’dan erkeklere müjde ‘’erkek spor merkezi yakında faaliyete geçecek ”

KAY Grup Genel Yayın Yönetmeni Sami Dayangaç’ın sorularını yanıtlayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar erkeklere müjde verdi . Çolakbayrakdar , “Erkekler için yapmış olduğumuz spor tesisimiz de nihayete erdi” dedi.

Kocasinan Belediyesi Ahmet Çolakbayrakdar başkanlığında yeni ve özel projelere imza atmaya devam ediyor. 7 den 70’e tüm ilçe sakinlerinin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapan Kocasinan Belediyesi şimdi de erkeklere özel bir spor tesisini hayata geçiriyor.

Kay TV ve Erciyes TV ortak  yayınında ekranlara gelen Söyleşi programında Genel Yayın Yönetmenimiz  Sami Dayangaç’ın sorularını yanıtlayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar erkeklere özel hizmet verecek olan spor tesisine ilişkin şunları kaydetti “ Daha öncesinden kadınlar ve çocukların pozitif ayrıcalıklı olduğunu söylemiştik onlara özel tesisler yapınca bu kez de beyler dedi ki Başkanım biz de istiyoruz . Haklılar da hanımlar da ‘’başkanım bu yapmış olduğunuz tesisler bize özel gibi görünüyor ama bu tesislerdeki kazanımlarımız çocuklarımıza ailemize eşlerimize bir kazanım olarak dönüyor.Buralarda öğrenmiş olduklarımızlar eşlerimize çocuklarımıza fayda sağlıyoruz .Hanım kardeşlerimize yaptığımız tesislerdeki beğeni memnuniyet gayet üst seviyede .Sürekli anketler yaptırıyoruz bu memnuniyeti disiplinli şekilde sürdürüyoruz. Erkekler için yapmış olduğumuz tesisimiz de nihayete erdi.İçinin tesisatı , donanımı ile her şeyi ile tamamlandı. Artık kayıtlar başladı. Önümüzdeki günlerde Kocasinan’da erkekler için yapmış olduğumuz fitness merkezi , yüzme havuzumuzun olduğu spor kompleksimiz hayata geçecek. Yeri mimar Sinan mahallesinde merkezi bir yerde olması ve de ulaşımın daha kolay olması , daha fazla vatandaşımızın gelebilmesi hasebiyle burada yer alıyor. Kocasinan akademinin bir merkezi oldu . tabiri caizse bir külliye oldu. Hanımlarımız için bir tesisimiz var , çocuk kulubümüz var şimdi erkekler için yaptığımız tesis ile birlikte burası Kocasinan’ın bir külliyesi haline geldi . Mimar Sinan mahallesine yapmış olduğumuz bu tesis herkese hayırlı olsun. Eminim bu da çok beğeni alacak ve ciddi manada vatandaşlarımız tarafından talep görecek.”



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi