ÇOPUROĞLU: CUMHURBAŞKANIMIZ EKİM´DE KAYSERİ´DE

ÇOPUROĞLU: CUMHURBAŞKANIMIZ EKİM´DE KAYSERİ´DE

AK Parti İl Yönetimi aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

AK Parti İl Yönetimi aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı öncesi değerlendirmede bulunan İl Başkanı Şaban Çopuroğlu her hangi bir seçim atmosferi olmamasına rağmen tüm ilçe teşkilatlarının aktif şekilde çalıştığını hatırlatıp ?Çok şükür tüm teşkilatlarımız dip diri ve özveri ile çalışıyorlar? ifadesini kullanıp, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Ekim ayı içinde ilimizi ziyaret edeceğini müjdeledi.

AK Parti İl Yönetimi aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı öncesi değerlendirmede bulunan İl Başkanı Şaban Çopuroğlu geçtiğimiz hafta içinde gerçekleştirilen ilçe ziyaretleri ile ilgili bilgiler vererek  başladığı sözlerinin  devamında,  Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Ekim ayı içinde ilimizi ziyaret edeceği  bilgisini paylaşarak şunları kaydetti:

?Geçtiğimiz hafta ilçelerimizi ziyaret ettik. 14 ilçemizin ziyaretinde hem teşekkür hem de şimdiye kadar partimize emek vermiş değerli büyüklerimizi ziyaret etmek onlarla hem hal olmak istedik. İlçe ziyaretlerimizde her hangi bir seçim atmosferi olmamasına rağmen tüm ilçe teşkilatlarımızın aktif şekilde çalışıyor olması bizleri ziyadesi ile memnun etti. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız ana kademede çalışan gönüldaşlarımız harikulade özveri ile çalışıyorlar. Ziyaretler bizim için çok önemli. Bu partinin dinamiklerini ayakta tutmanın yoludur aslında ziyaretler. Seçimden sonra teşkilatlarımızı ikişer ya da üçer sefer ziyaret ettik. Bu da bizim açımızdan hem kendimizi çek etmek hem de teşkilatlarımızın yaptığı faaliyetler ile alakalı neler yapıldığını görmek açısından bizim için önemli idi. Kendi içimizdeki dinamikleri diri tutmak adına önemli bir çalışma. İnşallah bu hafta Kocasinan ve Melikgazi ilçe ziyaretlerimizle son bulacak. Hafta içerisinde inşallah kısmet olursa Perşembe günü Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımları ile il başkanları toplantısına katılacağız.  Orada bir gün öncesinde il başkanları bölgesel toplantımız olacak. Yakında seçim yok ama ilçelerimizde başlayacak olan bir kongre sürecimiz var. Bu süreçte teşkilatlarımızı da ziyaret etmek sureti ile ihtiyaçları olan kısımları da görmemiz gerekiyor. Amacımız teşkilatlarımızda var olan ivmeyi arttırmak istiyoruz.  11-12 aylarda kısmet olursa ilçe kongrelerimiz başlayacak. Önümüzdeki yıl 2020 de 4- 5 aylarda il kongremizi yapacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız da inşallah Ekim ayı içerisinde olmasını tahmin ettiğimiz ziyaretleri olacak. Tarihi belli olunca da vatandaşlarımıza duyuracağız. Kayseri bizi hiçbir zaman mahcup etmedi. Bundan sonrada mahcup etmeyecek inşallah?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti