ÇOPUROĞLU VE BÜYÜKKILIÇ’TAN ‘19.YIL YORUMU

ÇOPUROĞLU VE BÜYÜKKILIÇ’TAN ‘19.YIL YORUMU

BÜYÜYEREK İLERLİYORUZ

AK Parti kuruluşunun 19.yılını kutluyor. AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, düzenlediği basın toplantısında, ‘19.yılını kutladığımız bugünde 2023 hedeflerini ulaşmak için milletine hizmetkar olmaya devam edecektir’ dedi.

14 Ağustos 2001’de kurulan AK Parti, 19.yılını kutluyor. 19.yıl nedeniyle AK Parti Kayseri  İl Başkanı Şaban Çopuroğlu kameralar karşısına geçti. İl binasındaki toplantıya, il yönetimi, basın mensupları ve davetliler katıldı.

Nice 19 yıllara diyerek sözlerine başlayan AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, şöyle dedi: “ ‘Bu şarkı burada bitmez’ diyen Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde millete efendi olmak yerine, millete hizmet için kurulan büyük Türkiye sevdası ile ülkemizi karanlıklardan aydınlığa çıkaran partimizin 19.kuruluş yıl dönümünü kutlamaktan büyük şeref duyuyoruz. 14 Ağustos 2001, sanırım Salı günüydü. Bu tarihte başlayan kutlu yolculuğu, milletimizin teveccühü ile kuruluşundan kısa bir süre sonra iktidar olmuş ve her seçimde de güçlenerek ve büyüyerek yeniden büyük Türkiye hedefinde ilerliyor. Partimizin hedefi, büyüyen Türkiye idealidir. Yerli ve milli teknolojimizi hayata geçiren AK Partidir. Hızla büyüyen Türkiye’nin önündeki engellerden şikayet eden değil, çözerek yoluna devam eden gücün adıdır AK Parti. Parti kapatma tiyatrosunu bitiren, vesayeti sonlandıran, darbe rüyası görenlerin korkulu rüyası olmaya devam eden milletin teminatıdır AK Parti. Sayın Cumhurbaşkanımızın yuvası, otağı ve duası olan partimizin 19.yılını kutladığımız bugünde 2023 hedeflerini ulaşmak için milletine hizmetkar olmaya devam edecektir. Partimizin kuruluşundan bu güne kadar görev yapmış tüm teşkilat mensuplarımıza saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyor, ahirete intikal etmiş dava arkadaşlarımıza da Allah’ta rahmet diliyoruz. Partimizin kuruluşu Perşembe günü ancak partimizde faaliyetler bugünden başlıyor. Biz de yerel manada konunun kısaca özetlerini içeren birçok video hazırladık. Bu çalışmalarımızı da basın mensuplarımıza ileteceğiz. Önemli olan teşkilatımızın boş geçmemesidir. Önümüzde büyük Türkiye için birçok hedefimiz var. Nice 19 yıllara diyerek sözlerimi sonlandırıyorum.”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı