ÇOPUROĞLU’NDAN YOĞUN GÜNDEM

ÇOPUROĞLU’NDAN YOĞUN GÜNDEM

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Kayseri Esnafı ve Sanatkarlar Dernek yönetimini ağırlarken partisinin teşkilat toplantılarına katıldı, ziyaretlerde bulundu.

AK parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, yoğun bur gündemi geride bıraktı. Parti teşkilatları ile ilgili etkinlikleri katılarak ziyaretlerde bulunan Çopuroğlu, gün içinde ziyaretçileri parti teşkilat binasında ağırladı.

Başkan Çopuroğlu, yaptığı açıklamada , “Talas İlçe Başkanımız Kerem Ekici ve Teşkilat mensuplarımızla birlikte önümüzdeki günlerde açılışını gerçekleştireceğimiz Talas İlçe Başkanlığı yeni hizmet binasında incelemelerde bulunduk. Hizmet binasının Talas ilçemize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum. İl ve İlçe Kadın Kolları teşkilatlarımızın kıymetli mensuplarıyla bir araya gelerek hasbihal ettik. Yaptıkları çalışmalarla bizlere her zaman güç veren tüm Kadın Kolları mensuplarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz. Yine her zamanki gibi kadınlarımız önemli çalışmalara imza attılar. Onların yaptığı çalışmaları parti teşkilatı olarak önemsiyoruz. Yine Melikgazi ilçe kongremiz öncesinde Melikgazi İlçe Başkanımız Sayın Gökhan Ülke ile istişarelerde bulunduk. Oldukça yararlı çalışmalar ve görüşmeler yaptık” ifadelerini paylaştı.

Başkan Çopuroğlu, Kayseri Esnafı ve Sanatkarlar Dernek Başkanı Kemal Erçalık ve beraberindeki heyetini parti il başkanlığı binasında misafir etti. Çopuroğlu, ziyaretlerinden dolayı dernek başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Esnafımızın sorun yaşamaması bizler için önemli bir konudur. Bu yönde sürekli esnafımızla iç içeyiz ve onları dinliyoruz. Yine esnafımızın sorunları ve sıkıntılarının çözümü noktasında zaman zaman dernekleri ve oda başkanlarını misafir ediyoruz. Onlarla yaptığımız görüşmeler oldukça yararlı geçiyor ve tespit edilen eksiklerin giderilmesi noktasında da gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi. Ziyarette Erçalık, Başkan Çopuroğlu’na esnafa gösterdiği ilgi ve destekten dolayı teşekkür ederek plaket verdi.

Başkan Çopuroğlu, son olarak haftalık Olağan İl Yönetim Kurulu Toplantısını yaptıklarını ve bu toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı