ÇÖZÜM MERKEZİ TALEPLERE ANINDA YANIT VERİYOR

ÇÖZÜM MERKEZİ TALEPLERE ANINDA YANIT VERİYOR

KOCASİNAN BELEDİYESİ ÇÖZÜM MERKEZİ 7 GÜN 24 SAAT PRENSİBİYLE HİZMET VERİYOR

Kocasinan Belediyesi tarafından 2016 yılında vatandaşların hizmetine sunulan ve 7 gün 24 saat prensibiyle hizmet veren Çözüm Merkezi, bu süreçte önemli bir rol üstlendi. Merkez ile her gün yüzlerce vatandaşın talebini yerine getiren Kocasinan Belediyesi’nin Çözüm Merkezinde kullanılan yazılımın tamamen belediye personeli tarafından yapılmış olan bir sistem olmasıyla da dikkat çekiyor.

Hizmette öncü Kocasinan Belediyesi, ‘Siz Anlatın Biz Çözelim’ sloganıyla ilçe sakinlerine daha kaliteli, daha yaşanabilir ve daha hızlı hizmet verebilmek için Kayseri’de yine bir ilki gerçekleştirerek, 2016 yılında hizmete sunduğu ‘Çözüm Merkezi’ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Çözüm Merkezi, hizmet vermeye başladığından bu zamana kadar belediyenin yetki ve sorumluluk alanıyla ilgili on binlerce talebi çözüme kavuşturdu. Çözüm Merkezi’nin hızlı çözüm anlayışıyla vatandaşlardan gelen istek ve şikayetlere yönelik kayıtlar oluşturulup, aciliyet sırasına göre çözüme kavuşturuldu. Ayrıca diğer başvuruların bir kısmı zaman gerektiren işler olduğu için program dahilinde teker teker yerine getirilmektedir.

Vatandaşların memnuniyetini sağlayan ve 7 gün 24 saat prensibiyle Kocasinanlılara hizmet veren Çözüm Merkezi ile bir yerde herhangi acil yapılması gereken bir durum söz konusu olduğu zaman, akut ekibi hemen müdahale ediliyor. Özellikle 2017 yılında hizmete sunduğu ‘Küçük Dostlar Ambulansı’ ile ilçe genelinde yaralı veya hasta olan sokak hayvanlarını hijyenik ve güvenli bir şekilde kliniğe ulaştırıp, tedavi edilmesini sağlayan Kocasinan Belediyesi, bu uygulama sayesinde tüm Türkiye’ye örnek oldu. Türkiye’ye model olan ve birçok belediyeye örnek teşkil eden bu hizmet, Kocasinan Belediyesi’nin doğadaki canlılara verdiği değerin de bir göstergesi niteliğindedir.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Büyükşehir KAYMEK’in gençleri, Çanakkale ruhunu anlattı

Hüseyin Akay’ın acı günü

Bakan Kacır Cuma günü Kayserili işadamlarıyla buluşacak

Çanakkale Şehitleri dualarla anıldı

Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma

Bahar geldi, kırnavruzu görüldü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Perşembe günü Kayseri’de

Vali Çiçek: "Çanakkale Zaferi; ecdadımızın yazmış olduğu emsali olmayan destandır"

Kayseri büyükşehir ve ilçelerinin anket sonuçları açıklandı

Başkan Palancıoğlu: "31 Mart için, sevdamız Melikgazi için hazırız ve kararlıyız"

Başkan Yalçın’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Başkan Alan: "Kiralar esnafın belini büküyor"

Hacılar iftar sofrasında buluştu

Talas'ta Ahmet Özhan rüzgarı

Başkan Büyükkılıç: "Kardeşlik şuurundan hiçbir zaman vazgeçmeyelim"