ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI ÖZHASEKİ:

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI ÖZHASEKİ:

?BU KÖTÜLÜĞÜ YAPANLAR ELBETTE CEZASIZ KALMAYACAK?

Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki öğle saatlerinde Valilik Hizmet Binası önüne gelerek alanı dolduran hemşehrilerine seslendi? Bakan Özhaseki ??Bütün bu olanlardan sonra bu örgüte iyi diyenin aklına şaşarım? dedi ve ekledi ?Bu kötülüğü Türkiye´ye yapanlar ve insanların canına kastedenlerin elbette cezası olacak? ?
Vali Süleyman Kamçı´nın refakatinde Valilik hizmet binası önüne gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki Kayserililerin yoğun ilgisi ile karşılandı.
Geceyi Cumhuriyet meydanında geçiren ilimiz sakinlerine şükranlarını sunan Özhaseki onlara şükranlarını sunup ?Bu işin 30 Ağustos tarihi öncesinde yaşanması tesadüf değildir. İyi bildiğimiz örgütün 17-25 Aralık´ta beli kırıldı. Diskalifiye edilme ihtimaline karşını son kez çırpındılar. Doğu´daki PKK nasıl faaliyet güdüyorsa Paralel yapı da son olarak askeriyede bir girişim yapabilir miyiz diye davrandı ama başaramadı? ifadesini kullandı
Bakan Özhaseki sözlerinin devamında ?Bu örgüte sıcak bakanlar, tertemiz adamlardı diyerek maddi destekte bulunan sanayicilere, sosyal medyada örgütün her türlü propagandasını yapanlara sesleniyorum. Ne olur artık gözünüzü açın bu örgüttün icraatı iyilik değil. Bu ihanet örgütü resmen. Yurt dışında Türkiye aleyhine çalışan en büyük örgüt . Yurt içinde çalışanların da bunlar ortaya çıktı. Bütün bunlardan sonra Kayserili hemşehrilerimizden hala daha bunlar iyiymiş diyenin aklına şaşarım. Elbette şehitlerimiz oldu, günlerce canımız yanacak. Ama bunun cezasını verecekler. Tüm dünya gözünde Türkiye Cumhuriyet hükümetini yok etmek için çalışan bir örgütün cezası elbette verilecek bu işten kimsenin şüphesi olmasın. Ben bir daha buradan Kayserili hemşehrilerimize, 27 yıl belediye başkanlığı yapmış hemşehrileri olarak sesleniyorum, lütfen artık bunlara kanmasınlar. Bildikleri varsa da gelsinler anlatsınlar.? Değerlendirmesinde bulundu?
Sözlerinin devamında darbe girişiminde bulunanların cezasız kalmayacağını vurgulayan Bakan Özhaseki, ?Bu kötülüğü Türkiye´ye yapanlar ve insanların canına kastedenlerin elbette cezası olacak. Sevgili kardeşlerim bir tarihte çocuklarımızı teslim edelim, bunlar iyi işler yapıyor diyerek zekatımızı verdiğimiz bunların gerçek yüzünü gördük. Hala bu zamandan sonra onlara sempatik bakan varsa Allah onların gözlerini açsın. Onların ya mecnun ya da vatan haini. Siz hemşehrilerime teşekkür ettiğim gibi Türkiye´nin dört bir yanındaki kardeşlerime de teşekkür ediyorum. Sizler geleceğimize, bu ülkenin geleceğine sahip çıktınız. En başta da Recep Tayyip Erdoğan´a sahip çıktınız. Cumhurbaşkanımızın özel ve çalışma hayatını bilen biri olarak konuşuyorum, neredeyse 20 saat bayrak, vatan için çalışan bir insandır. Onu buna rağmen kaldığı otelden ayrıldıktan sonra öldürmeye kalkıştılar. Buna rağmen bunlara karşı dik duruşu sergiledi. Siz sahip çıktığınız için biz sahip çıkıyoruz. Bizim ikinci pasaportumuz yok, yüzde yüz yerli ve milli insanlarız. Bir tek güvencemiz var o da Allah. Allah hepinize ailenizle huzur versin? diye konuştu?
Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki sık sık slaognlar ve tezahüratlarla kesilen konuşmasını tamamladıktan sonra Bakanlar Kurulu toplantısı için Başkent´e hareket etti.
HABER: C.USTEN



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da