CUMA GÜNÜ KAR TEKRAR GELİYOR

CUMA GÜNÜ KAR TEKRAR GELİYOR

Kılıç, Buzlanma, don olayları ve karbon monoksit kaynaklı soba zehirlenmelerine karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Hava Tahmin Merkezi Uzmanı Celal Kılıç haber ekibimize yaptığı haftalık hava durumu değerlendirmesinde; hafta sonuna doğru sıcaklık düşüşü ve kuvvetli rüzgarlar sebebiyle vatandaşların buzlanma, don olayları ve karbon monoksit kaynaklı soba zehirlenmelerine karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Hava Tahmin Merkezi Uzmanı Celal Kılıç  haber ekibimize yaptığı değerlendirmede Perşembe gününden itibaren sıcaklıkların hissedilir derece de düşeceği ve kar yağışının etkili olacağını belirterek şunları kaydetti. “Salı günü için bölgemizde çok bulutlu ve aralıklarla yağmurlu bir hava bekliyoruz. İlimizin doğu ilçelerinde ise bu karla karışık yağmur şeklinde görülebilir. Çarşamba günü yine ilimizin güney ilçelerinde aralıklı yağmur devam edecektir. Perşembe günü parçalı bulutlu aralıklı yağmurlu akşam saatlerinden karla karışık yağmur ve kar yağışı etkisi altına gireceğiz. Cuma günü yine kar yağışının devam edeceğini söyleyebiliriz. Bu hafta en yüksek sıcaklıklar 6 ile 8 derece arasında görülürken en düşük sıcaklıklar ise eksi 2 ile eksi 4 arasında olacaktır. Cuma gününden itibaren hava sıcaklıkları hissedilir derecede düşecektir. Rüzgarda güney ve güneybatı yönlerden orta ve zaman zaman da fırtınaya varacak şekilde rüzgar bekliyoruz. Sıcaklık düşüşü ve kuvvetli rüzgarlar sebebiyle buzlanma, don olayları ve karbon monoksit kaynaklı soba zehirlenmelerine karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.”



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da