CUMHUR İTTİFAKI,

CUMHUR İTTİFAKI,

OMUZ OMUZA SEÇİME GİDİYOR?

MHP İl Başkanlığınca tertiplenen Ahmet Şafak Konseri öncesi bir araya gelen Cumhur İttifakı ortakları sergiledikleri coşku ile birlik ruhu ile kamuoyunun takdirini kazanırken etkinlikte konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Serkan Tok Millet İttifakı´na seslenerek ?Bizi anlamayan ve bu meseleleri görmezden gelenler size sesleniyorum, siz FETÖ´yle anlaştınız da mı beka yok diyorsunuz? ifadesini kullanırken; Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç´da ?El ele, gönül gönüle Kayseri´mizi daha iyi noktaya taşımak bizim asli görevimiz olacaktır? değerlendirmesinde bulundu?

Kadir Has Spor Salonu´nda gerçekleştirilen etkinliğe AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, İsmail Emrah Karayel, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve İsmail Özdemir, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP İl Başkanı Serkan Tok, Cumhur İttifakı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve Talas Belediye Başkan Adayı Mustafa Yalçın, Akkışla Belediye Başkan Adayı Ayhan Aslan, Bünyan Belediye Başkan Adayı Özkan Altun, Develi Belediye Başkan Adayı Mehmet Cabbar, Felahiye Belediye Başkan Adayı Vural Coşkun, Tomarza Belediye Başkan Adayı Davut Şahin, Hacılar Belediye Başkan Adayı Bilal Özdoğan, Yeşilhisar Belediye Başkan Adayı Halit Taşyapan, İncesu Belediye Başkan Adayı Zekeriya Karayol, Yahyalı Belediye Başkan Adayı Esat Öztürk, Pınarbaşı Belediye Başkanı Memduh Uzunluoğlu, Sarıoğlan Belediye Başkan Adayı Bekir Ayyıldırım ve çok sayıda vatandaş iştirak etti?

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok konser öncesinde yaptığı konuşmasında ?Bugün televizyonu açın yine FETÖ meselesiyle karşı karşıya kalacaksınız. Biz beka meselesi FETÖ meselesidir derken üzülerek anlatıyoruz. Bizi anlamayan ve bu meseleleri görmezden gelenler size sesleniyorum, siz FETÖ´yle anlaştınız da mı beka yok diyorsunuz?? ifadesini kullandı?

Adalet ve Kalkınma Partisi Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, beraber bir çalışma yapıldığı için gurur duyduğunu ifade ederek, ?31 Mart akşamında, bu salondan 17 belediye başkanı çıkacak. Bu bizim hem duamız hem de gayretimizdir. Gayretimiz neticesinde İnşallah Cenab-ı Allah´ın takdiriyle ödüllendirileceğimizi umut ediyorum.? Değerlendirmesinde bulundu?

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ise Kayseri´nin Millet İttifakına fırsat vermeyeceğini kaydederek "16 ilçemizde belediye başkan adaylarımız var. Allah izin verirse 31 mart gecesi seçimi kazanarak çıkacağız ve 16 ilçemiz birden hizmete doyacaklar? şeklinde konuştu?

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Ak Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız´ da yapılacak işlerde tecrübenin önemine dikkat çekerek ?Belediyecilik hem tecrübe hem de ruhsat ister. Memduh Büyükkılıç başkanımız ve 16 tane belediye başkan adayımız, Cumhur İttifakının bütün adayları hamd olsun işinin hem ehli olacak hem de işin emniyetli elleri olacaklar.? Diye konuştu?

Konser öncesi son olarak kürsüye gelen Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç ise bu zamana kadar verdiği hizmetlerin hepsini büyük bir gururla yaptığının altını çizerek "İnşallah el ele, gönül gönüle benim tecrübem, ekibim ve arkadaşlarımın heyecanıyla hep beraber Kayseri´mizi daha iyi noktaya taşımak bizim asli görevimiz olacaktır.? dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Cumhur İttifakı´nın 17 belediye başkan adayı ve milletvekilleri sahnede birlikte katılımcıları selamlarken Başkan Büyükkılıç´ın aynı anda bozkurt ve rabia işreti yaparak salonu selamlaması katılımcılardan büyük alkış aldı.

Ahmet Şafak´ın birbirinden güzel eserleri ile noktalanan gecede Cumhur İttifakı´nın Kayseri´de ki uyumlu çalışması kamuoyundan tam not aldı?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı