CUMHUR İTTİFAKI TALAS ADAYI YALÇIN,

CUMHUR İTTİFAKI TALAS ADAYI YALÇIN,

?ALLAH´A ŞÜKÜR Kİ DEMOKRASİ VAR?

Cumhur İttifakı Talas Belediye Başkan Adayı Mustafa Yalçın Kayseri Gazeteciler Cemiyeti´ni ziyaret etti. Yalçın, burada yaptığı açıklamada Talas´a yönelik projelerini 20 Şubat´ta açıklayacağını hatırlatıp ?Allah´a şükür ki demokrasi var. Demokrasi ve secimler devlet olmanın en önemli göstergesidir? değerlendirmesinde bulundu?

Cumhur İttifakı Talas Belediye Başkan Adayı Mustafa Yalçın Kayseri Gazeteciler Cemiyeti´ne nezaket ziyaretinde bulundu? Cemiyet Başkanı Veli Altınkaya tarafından karşılanıp ağırlanan Mustafa Yalçın yaptığı değerlendirmede belediyecilikte 24. yılı olduğunu hatırlatıp " Allah´a şükür ki demokrasi var. Demokrasi ve secimler devlet olmanın en önemli göstergesidir. Talas İlçemizde 101 bin seçmen var. Nüfus yoğunluğu fazla ve memur, işçi bu yoğunluk içerisinde büyük yer tutuyor. Ayrıca her etnik gruptan, her ilden vatandaşlar da var. Dolayısıyla farklı hizmetler bekleniyor. Sosyal ve kültürel alanlara ihtiyaç var. Bununla birlikte Talas ilçemiz kadim bir kent ve SİT alanlarını içinde barındırıyor. Bunlarında layıkıyla korunması gerekir. Tüm projelerimi 20 Şubat´ta açıklayacağım. Buradan tüm eski belediye başkanlarına da teşekkürlerimi sunuyorum." İfadesini kullandı?

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Altınkaya´da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip Talas´ın Kayseri ve Türkiye´nin önemli ilçelerinden biri olduğunu vurgulayarak ?Kayseri´de seçim süreci sükunet içerisinde geçiyor. Kayseri, diğer şehirlerle mukayese edildiğinde daha sakin, adayların daha sükunet içerisinde hareket ettiğini görüyorum. Bu manada Talas ilçemiz de seçimin sükunet içerisinde geçtiği ilçelerimizden birisi. 2000-2001 yıllarında Talas´ın nüfusu yaklaşık 40 bin gibi, son TÜİK verilerine göre 2018 yılı nüfusu 160 bini buldu. Bu manada Kayseri´nin en hızlı gelişen ilçesi, Türkiye ortalamasının çok üzerinde gelişen önemli ilçelerimizden bir tanesi Talas. Cumhur İttifakı Adayı Mustafa Yalçın´ı da KASKİ Genel Müdürlüğü ve Mehmet Özhaseki ve Mustafa Çelik başkanlığında genel sekreter olarak çalışmalarından tanıyoruz. Kendisi devlet görevi olarak Van´da yaklaşık 2 buçuk yıl kayyum genel sekreter olarak çalıştı. Kendisine başarılar diliyorum? şeklinde konuştu?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı