CUMHUR İTTİFAKI TALAS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUSTAFA YALÇIN,

CUMHUR İTTİFAKI TALAS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUSTAFA YALÇIN,

?KEPEZ´DEN REKOR BEKLİYORUZ?

Cumhur İttifakının AK Parti Talas Belediye Başkan adayı Mustafa Yalçın ve MHP Milletvekili Baki Ersoy beraberindeki heyet ile birliktle birlikte Kepez Mahallesini ziyaret etti.

Mahalleli ile kucaklaşan Yalçın, "Kepezliler her zaman devletinin ve milletinin yanında olmuşlardır" dedi.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Cumhur İttifakı Talas Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Yalçın, Talas Eski Belediye başkanı Orhan Say ve İlçe başkanları ile belediye meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleşen ziyarette Kepezliler Yalçın´ı bağrına bastı.

Mahalle halkının büyük sevgi seli eşliğinde konuşan Mustafa Yalçın, " Kepezliler her zaman devletin ve çalışanın yanında olmuşlardır. Her zaman olduğu gibi 31 Mart seçimlerinde de Kepez´den beklentimiz büyük. Rekor bekliyoruz, Kepez´in tulum çıkarmasını istiyoruz, yüzde 95 oy bekliyoruz?dedi.

Yalçın, ?Şehirler insan gibidir. 7/24 sürekli ihtiyaçları vardır. Biz belediyeciler bu ihtiyaçları gidermek için varız. İhtiyaçlar hiyerarşisi sırasında gerekli olanları öncelikli olarak yapacağız. Tekrar imar planı revizyonu ile Kepez yenilenecek ve şehirde ne konfor varsa Kepez´de de o olacak" diye konuştu.

Cumhur İttifakı AK Parti Talas Belediye Başkan adayı Yalçın, ilçe halkı tarafından büyük beğeni toplayan ´ 100 ağartan projelerinden´ de bahsederek, Kepezlilerin coşkulu alkışları ile konuşmasını tamamladı.

´CUMHUR İTTİFAKI GÜZEL BİR OLUŞUM OLDU´

Talas Belediyesi eski başkanlarından Orhan Say ise, Cumhur İttifakının Kepezliler´in ikilemde kalmasını önlediğini belirterek, "Cumhur İttifakı çok güzel bir oluşum oldu. Kepezliler ?AK Parti´ye mi yoksa MHP´ye mi oy verelim? diye ikilimdeydi. Artık bu olmayacak.Yalçın başkandan en iyi hizmeti alacağınıza eminim" dedi.

´DEVLETİNİ SEVENLER BİR ARAYA GELDİ´

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy´da, Mustafa Yalçın´dan övgü ile bahsederek, " Kepezli merhum Cuma Uluçay için bir proje sözü istiyorum. Onun isminin yaşatılmasını istiyorum. 15 Temmuz´dan bu güne ülkemizde 2,5 yıldır yaşanmayanlar yaşandı. Devletini sevenler bir araya geldi. Hepimiz Anadolu çocuğuyuz biz anlaşabiliriz. Ama HDP ile diğer partiler birlikte hareket ediyor. Mehmetçiği şehit edenler HDP´lilerdi ama HDP´nin desteklediği partilerin adayları kazanırsa daire başkanlığı koltuklarına kimlerin oturacağı belli olmaz. CHP´nin yanındaki HDP´liler doğu bölgelerimize Kürdistan diyor ve CHP´lilerde alkış tutuyor. Mustafa başkanı seçmekle sadece bir başkan değil deneyimli bir kadro da seçmiş olacaksınız" şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı