CUMHUR İTTTİFAKI KOCASİNAN´DA

CUMHUR İTTTİFAKI KOCASİNAN´DA

REKOR OY HEDEFLİYOR

Cumhur İttifakı Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, Milliyetçi Hareket Partisi´nin Argıncık Mahallesindeki 4. Bölge Başkanlığı´nı ziyaret etti. Programda Cumhur İttifakı üzerine istişare toplantıları gerçekleştirilerek, ortak akıl çerçevesinde Kocasinan´da rekor oy alınması hedefleniyor.

Programa; Cumhur İttifakı Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, MHP Kocasinan İlçe Başkanı Hacı Ali Doğan, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan,  Bölge Başkanı İdris Duru ve parti üyeleri katıldı.

MHP ve AK Partili seçmenle bir araya gelen Cumhur İttifakı Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, ?Ay Yıldızlı Bayrağımızın gölgesi altında huzurlu bir şekilde yaşayan aziz milletimizin birlik ve beraberliğini daim etsin. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde her zaman devletin bekası, vatanın bütünlüğü ve milletin birliği için tek yürek olarak yaşamaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile yapmış olduğu telefon görüşmesinde, şehrimizdeki Cumhur İttifakı ortaklığı için övgüyle bahsettiği bu ortamı korumak için iş birliği ve ortak akıl çerçevesinde ilçemizde çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim ülkemizin bekası için çıkmış olduğumuz bu yolda yar ve yardımcımız olsun? ifadelerini kullandı.

  MHP Kocasinan İlçe Başkanı Hacı Ali Doğan ise Kocasinan´da AK Parti´yi destekleyeceklerini belirterek, devletin bekası konusunda bu seçimin önemli olduğunu söyledi.

AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan da Cumhur İttifakı´nın en güzel örneklerini Kayseri ve Kocasinan´da yaşadıklarını ifade ederek, ?Teşkilatlarımızdaki tüm kardeşlerimizin dostane gönüllerini açtıklarını hissediyoruz. Aynı gaye için birlikte mücadele ediyoruz ve bunun gururunu yaşıyoruz. Rabbim bu birliğimizi ve beraberliğimi daim etsin? diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı