CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN

YEMİN EDEREK GÖREVİNE BAŞLADI?

24 Haziran´da gerçekleştirilen seçimlerle cumhurbaşkanlığına yeniden seçilen Recep Tayyip Erdoğan TBMM´de yemin ederek görevine başladı... Erdoğan´ı eşi, çocukları ve torunları da salonda yalnız bırakmadı. Erdoğan´ın yemin etmesiyle birlikte Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi´ne resmen geçilmiş oldu?

Türkiye Büyük Millet Meclisi, milletvekillerinin 10 saat süren yemin töreninin ardından bu kez de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın yemin töreni için toplandı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın saat 16.30´da TBMM kürsüsünden yemin ederek görevine başladı? Ana muhalefet partisi CHP´nin ayağa kalkmama protestosuna sahne olan yemin töreninin ardından Anıtkabir´e geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra da Beştepe´deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nde düzenlenen ´Göreve başlama törenine´ katıldı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan için Beştepe´de düzenlenen törene 22 devlet başkanı, 28 başbakan ve parlamento başkanı ile 6 uluslararası örgütün genel sekreteri katıldı... Törende Bulgaristan, Gürcistan, Makedonya, Moldova, Sırbistan, Kosova, Pakistan, KKTC, Kırgızistan, Sudan, Gine, Zambiya, Gine Bissau, Ekvator Ginesi, Somali, Moritanya, Gabon, Çad, Cibuti Cumhurbaşkanları ile Bosna Hersek Başkanlık Konseyi Başkanı, Katar Emiri, Rusya Başbakanı Dmitry Medvedev ve Venezüella Devlet Başkanı ve hazır bulunurken 5 bin kişilik davetli listesinde İlimiz Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı, Ak Parti İl Başkanı ve bazı Melek Odaları ve STK temsilcileri ile ilimiz iş adamları da hazır bulundu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye´ de ki ?Göreve başlama törenin sonunda´ yeni kabinede görev alacak olan isimleri de açıklayacak ve yeni bakanlar 10 Temmuz - Salı günü saat 15.00´te yemin ederek görevlerini devir alıp çalışmaya start verecekler? 16 bakanlı kabine üyelerinin ilk toplantılarını cuma günü Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapacağı da gelen bilgiler arasında?



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi