CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN

İLİMİZDEN MUTLU AYRILDI

Kocasinan Belediye Başkanı ve başkan adayı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı ve Melikgazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Palancıoğlu, Talas Belediye Başkan Adayı Mustafa Yalçın da katıldı.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve Belediye Başkan Adayları parti il binasında bir basın toplantısı düzenleyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın katılımı ile önceki gün gerçekleştirilen mitingi değerlendirdi? İl Başkanı Çopuroğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın ilimizden memnun ayrıldığını belirterek ?Bu miting hafızalarda kalacaktır? ifadesini kullandı.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu öncülüğünde parti il binasında bir araya gelen Melikgazi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı ve adayı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı ve Melikgazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Palancıoğlu, Talas Belediye Başkan Adayı Mustafa Yalçın´ın katılımı ile gerçekleştirdiği basın toplantısında önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank´ın iştiraki ile Cumhuriyet Meydanı´nda gerçekleştirilen mitingi değerlendirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Kayseri´ye zevkle gelip - zevkle gittiğini belirten Başkan Çopuroğlu, miting alanını hınca hınç dolduran ilimiz sakinlerine şükranlarını sunarak şunları kaydetti:

"Kayseri halkına teşekkür borcumuz var, bizi meydanda yalnız bırakmadılar. Coşkuyla sayın cumhurbaşkanımızı bağrına bastılar. Hem katılımlarından hem de yol boyunca sevgi gösterisinden ziyadesiyle mutlu olduğuna hem biz şahit olduk hem de cumhurbaşkanımız sosyal medya aracılığıyla duyurduğumuz video görüntüsünde bizzat memnuniyetini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´ye iletmiş bulunuyor. Sizlerin, halkımızın ve teşkilatımızın başkanları sayesinde ortak bir neticenin ürünü. Bu çerçevede malum Kayseri´de birlik ve beraberlik vurgusunu günlerdir yapıyoruz. Var olan bir yapıyı tarif etmeye çalışıyoruz. Bu sürece katkı veren değerli başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bir yerde program olduğunda beraber hareket ediyoruz. Biz il teşkilatı olarak bu süreçten memnunuz. Ayrıca il teşkilatı olarak da tüm ilçelerimizde yapılacak tüm organizasyonları planlıyor, tek tek ilçelerimizi bilgilendiriyoruz. Elhamdülillah dün itibariyle, bunun ne kadar faydalı bir iş olduğunu ve sahaya yansıdığını birlikte görmüş bulunuyoruz. Çünkü Kayseri´de şimdiye kadar yapılan mitingler hep hafızalarda kaldı, eminim bu miting de hafızalarda kalacaktır. Çünkü katkı ve gayretin sonucunu sahada görmüş bulunuyoruz. Cumhurbaşkanımız Kayseri´ye gelirken zevkle geliyor, giderken de zevkle gidiyor, biz de buna şahitlik etmiş bulunuyoruz"

Sözlerinin devamında seçimlerde yüzde ifadesini uygun görmediklerini, alabilecekleri en yüksek oyu almayı amaçladıklarını vurgulayan  İl Başkanı Çopuroğlu; "Yüzde ifadesini uygun görmüyoruz. Halkımız neyi teveccüh gösterirse biz çalışmakla mükellefiz. Amacımız, alınabilecek en yüksek oyu almak. Güzel bir netice alacağımız kanaati başından beri vardı, dün de perçinlemiş olduk" değerlendirmesinde bulundu.

Basın toplantısında İl Başkanı Çopuroğlu´na eşlik eden Melikgazi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç ise şehri hak ettiği yerden daha yukarılara çıkarmanın herkesin görevi olduğunu kaydederek, "Milliyetçi Hareket Partili dostlarımızın gayretleriyle ortaya çıkan bir ürün var. Bizleri yalnız bırakmayan, her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanımızın keyifle gelip keyifle ayrılmasına vesile olan hemşehrilerimize minnet duyuyor, teşekkür ediyoruz. Yorucu bir miting oldu, gelirken de giderken de Cumhurbaşkanımız caddelerde keyifle adeta coşkuyla karşılandı ve uğurlandı. Kazasız, belasız güzel bir ortamda da bunu sağlamış olduk. İnşallah bu oya dönüşür, Allah da lütfeden en yüksek oy oranına ulaşırız. Bizim amacımız şehre hizmet etmek, insanların taleplerine, beklentilerine sahip çıkmak. Kayserimizin kıymetini hepimizin bilmesi lazım. Eleştirmek, olumsuzluk paylaşmak kolaydır. Ben onun yerine daima güzellikleri paylaşmak, daima olumlu konuları paylaşmak, şehrimizi hak ettiği yerden daha yukarılara taşımak hepimizin görevi olmalıdır" şeklinde konuştu.

Toplantının sonunda medya mensuplarının sorularını cevaplayan AK Kurmaylar  Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Hızlı Tren konusunun projelendirme aşamasında şeklindeki açıklamasını gündeme getirip ?Hızlı Tren? proje aşamasında mı, ihale aşamasında mı sorusunu  Başkan Büyükkılıç cevapladı ve şunları kaydetti:

?Zaten projelerimiz tamamlandıktan sonra devam edecek. Şimdi biz daha önceki dönemde gittiğimizde güzergâhı şehir içine döndürdük.  Bakanlarımızın başkanlarımızın bulunduğu ortamda şehir içine çünkü yurtdışında yurtiçinde hiçbir yerde şehrin merkezinde olması gereken hızlı tren ki insanların rahatlıkla ulaşacağı bineceği ve faydalanacağı konum şehir dışında olmaz. Önceki mantık takdir edersiniz dışarıya yapılan tren hattıyla ilgiliydi. Şimdiki mantık Boğazköprü üzerinden şehrin merkezine şuandaki mevcut tren istasyonuna gelecek şekilde proje nitelendirildi. Biz projelendirilmenin devam ettiğini ve ihale sürecinin de daha sonraki aşamada hayata geçirileceğini biliyoruz. Yerköy´den ayrılıyor ama bizim hattımız aktarma mantığında değil direk Yerköy üzerinden giden bir hat olacak.?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı