Cumhurbaşkanı´nın çağrısına uydu,

Cumhurbaşkanı´nın çağrısına uydu,

darbe girişimini İngilizce gazeteyle anlattı

15 Temmuz darbe girişiminden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın ´Bu hain darbe girişimini ve hainlerin gerçek yüzünü tüm dünyaya anlatmalıyız´ çağrısına uyan Kayserili gazeteci çıkardığı İngilizce gazete ile tüm dünyaya yaşananları anlatmaya çalıştı.
City Kayseri Gazetesi sahibi Erkinbeğ Uygurtürk, 16 sayfa İngilizce çıkan gazetenin aralarında Avrupa Birliği ülkeleri başta olmak üzere 25 ülkeye ulaştığını belirterek, "Gazetemizin Ağustos sayısında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın çağrısına uyarak, hain kalkışmanın gerçek iç yüzünü tüm dünyaya anlatmak için girişim başlattık. Gazeteci olduğumuz için aylık çıkardığımız City Kayseri Gazetesi ile 25 ülke ve Ankara´daki elçilik ve konsolosluklar dahil bir çok noktaya gazetemizi ulaştırarak Kayseri özelinde Türkiye´de yaşanan darbe girişimini ve FETÖ Terör Örgütü´nün gerçek yüzünü anlatmaya çalıştık" diye konuştu.
Uygurtürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın, ´Bu hain darbe girişimini ve hainlerin gerçek yüzünü tüm dünyaya anlatmalıyız´ çağrısına uyduklarını ve gazetenin Ağustos sayısında 15 Temmuz´da ve sonrasında yaşananları 16 sayfa İngilizce ve Türkçe olarak anlatmaya çalıştıklarını söyledi. Uygurtürk, "Havaalanlarında, turistik merkezlerde ve otellerde de okuyucu kitlesi bulunan gazetemizde biz de demokrasiye 15 Temmuz´da Türk halkının nasıl sahip çıktığını anlatabilmek, iç ve dış düşmanların bu ülkeyi hiç bir zaman bölemeyeceklerini, Türk insanının kendi birlik, beraberliğine ve toprağına sahip çıkmak için ölümü bile göze aldığını göstermeyi istedik" ifadesinde bulundu.


Haber Kaynak : İHA

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi