CUMHURBAŞKANI´NIN OĞLU ERDOĞAN:

CUMHURBAŞKANI´NIN OĞLU ERDOĞAN:

?CUMHURBAŞKANIMIZ BİZİ HEP EN KÖTÜ ŞEYE HAZIRLADI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın oğlu Bilal Erdoğan, darbe girişimi gecesi neler yaşadıklarına dair açıklamalarda bulundu. Bilal Erdoğan, "Hemen kendimizi olabilecek en kötü şeye hazırladık. Zaten babadan öğrendiğimiz de hep onlara hazırlıklı olmak. Cumhurbaşkanımız bizi o şekilde hazırladı. Allah ondan razı olsun" diye konuştu.
Atlı Okçuluk Şampiyonası için Kayseri´ye gelen Bilal Erdoğan´ı Kayseri Erkilet Havalimanı´nda Ak Parti İl Başkanı Cahit Özden tarafından karşıladı. Buradan, Kayseri Büyükşehir Belediyesi´ne ait Anadolu Harikalar Diyarı´na giden Bilal Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in ev sahipliğinde Kayseri Sofrası´nda kahvaltı yaptı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Süleyman Kamçı, Ak Parti Kayseri milletvekilleri Taner Yıldız, İsmail Tamer ve Hülya Nergiz Atçı´nın da bulunduğu kahvaltıda sucuk, pastırma ve yöresel yiyecekler yenildi.
Bünyan İlçesi´nde düzenlenen Türkiye Atlı Okçuluk Şampiyonası´nın finallerini izlemeye gelen Bilal Erdoğan, 15 Temmuz darbe gecesi neler yaşadığına dair açıklamalarda bulundu. Bir gazetecinin "15 Temmuz gecesi neler yaşadığınızı anlatır mısınız?" sorusuna Bilal Erdoğan şu yanıtı verdi: "Hemen kendimizi olabilecek en kötü şeye hazırladık. Zaten babadan öğrendiğimiz de hep onlara hazırlıklı olmaktı. Cumhurbaşkanımız bizi o şekilde hazırladı. Allah, ondan razı olsun. Şunu da gördük, asıl koskoca, büyük Türk ailesinin birer ferdi olarak, kaderini artık bu memleketin, bu toprakların kaderine bağlamış insanlar olarak, bütün milletin o şekilde yetiştiğini görmek bizleri onurlandırdı, gururlandırdı. Elhamdülillah bu millet, bu topraklara nasıl sahip çıkacağını, dışarıdan gelebilecek hangi hayasız taarruz olursa olsun, sahip çıkacağını da göstermiş oldu. O gece bütün sıkıntılarıyla Elhamdülillah geride kaldı. Şimdi hem Türkiye´de böyle şeylerin tekrarlanmaması için gerekli yapısal değişikliklerin, büyük ciddi adımların atılması zamanı. H



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”