CUMHURBAŞKANLIĞI KURUMSAL İLETİŞİM BAŞKANI MÜCAHİT KÜÇÜKYILMAZ:

CUMHURBAŞKANLIĞI KURUMSAL İLETİŞİM BAŞKANI MÜCAHİT KÜÇÜKYILMAZ:

"TARİHİ GÜNLERDEN GEÇİYORUZ" ...

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen ´15 Temmuz Sonrası Güçlü Türkiye ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi´ konulu konferansta konuşan Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Mücahit Küçükyılmaz, "Tarihi günlerden geçiyoruz" dedi.
MTTB Kayseri Şubesi tarafından ´15 Temmuz Sonrası Güçlü Türkiye ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi´ konulu konferans düzenlendi. Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu´nda gerçekleştiren konferansa, MTTB Genel Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Mücahit Küçükyılmaz ve davetliler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından konuşan MTTB Genel Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, "1980 askeri darbenin neticesinde yapılmış 1982 anayasasının 18 maddesini değiştiriyoruz. Şimdi ?Tek adam´ diyenler var ya, aslında o 1982 anayasası tek adam için yapılmıştır. Biz şimdi o maddeleri değiştiriyoruz. Yaptığımız hamleyle bu milleti tek adamlardan kurtarıyoruz. 1982 anayasası öyle bir sistem kurmuş ki, zaten tek adam var. Her şeye hakim ve hiçbir sorumluluğu yok. Buda Kenan Evren. Onu yargılamakta, onun cezasını kesmekte AK Parti hükümetine nasip oldu. Bu önemli bir şeydir" dedi.
Türkiye´nin tarihi günlerden geçtiğini kaydeden Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Mücahit Küçükyılmaz ise, şunları söyledi:
"Tarihi bir dönüm noktasından geçiyoruz. Çünkü tarihi günlerde yaşıyoruz. İnsan tarihin içinde yaşarken bazen akıntıya kapılıp gittiği bir nehirde yüzerken olduğu gibi berede olduğunu ve neyle mücadele ettiğini kestiremeyebilir. Bizler 7 başlı ejderhayla ve memleketimize dört bir koldan musallat olmuş içten ve dıştan bizi yıkmaya çalışan düşmanlarla mücadele ediyoruz. Hakikaten tarihi günlerden geçiyoruz. 15 Temmuz bekli bir FETÖ tecrübesi belki de bu ümmetin bin 500 yıla yaklaşan tarihinde yaşadığı en önemli tecrübelerden biridir. Çünkü hiç bu ölçüde kendini gizleyen bir ihanet şebekesi ile bu ümmet karşılaşmadı. En fazla 10. Yüzyılda ortaya çıkan haşhaşilerdi. Cumhurbaşkanımızda zaten ?Haşhaşiler´ diyerek bunlara yaptı. Hala içimizden birçok kimse bundan 1 yıl öncesine kadar bunların çıkıp da bu milletin evlatlarına kurşun sıkacağını, bu milletin evlatlarına bu milletin silahlarıyla ateş açacağını hala düşünemiyorlardı. ?Yapmaz bunlar´ diyorlardı. Neden? İçimizden çıkmışlardı."


Haber Kaynak : İHA

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı