CUMHURİYET BAYRAMI

CUMHURİYET BAYRAMI

COŞKU İLE KUTLANDI?

Cumhuriyetin kuruluşunun 93. yıldönümü tüm yurtta , dış temsilciliklerde ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti´nde coşkulu törenlerle kutlandı? Vali Süleyman Kamçı törenlerin gerçekleştirildiği Cumhuriyet Meydanı´nda gerçekleştirdiği konuşmada bu tören vesilesi ile başta Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; bugüne kadar vatan için canını ortaya koyup kanını döken şehitlerle birlikte 15 Temmuz şehitlerini de saygıyla andığını vurguladı?
Cumhuriyet coşkusu 93 . yılında gönülleri feth etmeye devam etti?
İlimizdeki Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Valilik Makamı´nda gerçekleştirilen tebrikat töreni ile start verdi? Vali Süleyman Kamçı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile birlikte protokolün Cumhuriyet Bayramı tebriklerini kabul etti.
Daha sonra Cumhuriyet Meydanı´nda geçen Vali Kamçı, Garnizon Komutanı Teke ve Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, aracın üzerinden protokol üyelerini ve vatandaşları selamlayarak bayramlarını tebrik ettiler?
93.kez tekrarlanan kutlamalarda halkı selamlanın sonrasında saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu?
Vali Süleyman Kamçı günün anlam ve önemine binaen alanı tören alanını dolduran ilimiz sakinlerin yönelik gerçekleştirdiği konuşmada "Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşları ve bu güne dek vatanımızı, bayrağımızı korumak, kollamak için can veren tüm şehitlerimizi başta anıyorum. Ayrıca, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit ve gazi olan şerefli vatan evlatlarımızı da saygıyla anıyorum. Şehitlerimiz, gazilerimiz ve şerefli vatan evlatlarının sergilediği eşsiz mücadele sebebiyle , darbe girişimi defedilmiştir. Milletimizin ,haklı ve kahramanca mücadelesiyle vatanımız üzerinde oynanan oyunlar bozulmuştur´´ ifadesini kullandı?
Cumhuriyet´in kuruluşunun anısına 93.kez tekrarlanan coşkulu kutlama töreninde Vali Kamçı´nın konuşmasını müteakip Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Halk Oyunları ekibinin sunduğu halk dansları gösterisi ve Cimnastik Kulübü üyelerinin hazırladığı gösteriler sergilendi? Alanı dolduran ilimiz sakinlerinden ve protokol mensuplarından büyük alkış alan gösteriler Cumhuriyet başta olmak üzere bütün kutsal emanetleri devir alacak olan geleceğin büyükleri hakkında umut verdi?
Etkinlikler Cumhuriyet kupası futbol şampiyonası ödül töreni sonrası okullar, askeri birlikler,Emniyet müdürlüğü mensupları, AFAD, Büyükşehir Belediyesi araçlarının geçiş töreni ile sabah kutlamaları noktalanırken akşam saatlerinde de Vali Kamçı ve eşinin tertiplediği ?Cumhuriyet Resepsiyonu´ ile son bulacak?
Cumhuriyet bayramı kutlamalarına Ak Parti Kayseri milletvekilleri Hülya Nergis Atçı ve Sami Dedeoğlu da iştirak ederek 93. Yılında yaşanan coşkuya ortak oldular?
HABER: C.ÜSTEN



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor