CUMHURİYETİMİZİN 92. YAŞINI

CUMHURİYETİMİZİN 92. YAŞINI

COŞKU İLE KUTLADIK?

   Cumhuriyetin İlanın 92. Yılı tüm yurtta , dış temsilciliklerimizde ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti´nde törenlerle kutlandı? .. Cumhuriyet Meydanı´nda gerçekleştirilen ilimizdeki kutlamalarda alanı dolduran ilimiz sakinleri Mehmetçiklerimizi coşku ile alkışlayıp, sevgi gösterilerinde bulunurken; Vali Orhan Düzgün´nde makamında tebrikleri kabul etti?
Cumhuriyetin 92. Yılı kutlamaları vesilesi ile ilimizde gerçekleştirilen törenler önceki gün Atatürk Anıtı´na çelenklerin sunulması ile start verilmişti? .
Kutlamaların bugünkü kısmında ise Vali Orhan Düzgün erken saatte makamındaki yerini alarak kutlamaları kabul etti. Valilik makamındaki Tebrikat Töreni´ne, MHP Milletvekili Yusuf Halaçoğlu ve Chp mlletvekili Çetin Arık, Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tümgeneral İsmail Yalçın, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Uğur Özcan, 12. Hava Ulaştırma Ana üs Komutanı Hv. Plt. Tuğgeneral Cemal Akyıldız başta olmak üzere mülki ve askeri erkân, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve temsilcileri iştirak etti?
Vali Orhan Düzgün, Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tümgeneral İsmail Yalçın, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in üstü açık bir araca binerek ilimiz sakinlerini selamlayıp bayramlarını tebrik etmesinin ardından kutlama etkinliklerine geçildi?..
Vali Düzgün, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın ?29 Ekim Cumhuriyet Bayramı? mesajının okunmasının ardından yaptığı konuşmasında ?Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 92. yıldönümünü gururla ve heyecanla kutluyoruz. Büyük milletimizin ve siz değerli Kayserili vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun? diyerek başladığı sözlerini ?Bize yepyeni bir devlet ve sonsuz bir gelecek hediye etmiş olan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bütün şehit ve gazilerimizi minnet ve rahmetle andığını dile getiren Vali Düzgün, konuşmasını, ?Tüm Kayseri halkının ve milletimizin Cumhuriyet Bayramını yürekten kutluyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.? diyerek noktaladı...
İlimiz sakinlerinin yoğun ilgi ile takip ettikleri törende halk oyunları gösterileri sunuldu, bazı öğrenciler günün anlam ve önemini belirten şiirler okudu.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Cimnastik Kulübü öğrencilerinin gösterisi ilgiyle izlenirken, Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvasında dereceye giren takımlara da kupaları verildi. Vali Düzgün, dereceye giren takımlara kupalarını vererek, başarılarının devamını diledi.
Öğrenciler, sivil toplum kuruluşları, askeri birlikler ve kolluk kuvvetlerinin yer aldığı tören kortejinin merasim geçişiyle noktalanırken , alanı dolduran vatandaşların özellikle Mehmetçiklerin geçişi sırasında coşku ile alkışlamaları dikkatlerden kaçmadı?
Cumhuriyet bayramı 92. Kez coşku ile kutlanırken Vali Düzgün kutlamalara iştirak eden ilimiz sakinlerine şükranlarını sunup, çocukların bayramını kutladı? ?
HABER : S. ERDOĞAN



KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı