DADALOĞLU DERNEĞİ

DADALOĞLU DERNEĞİ

ŞENLİKLERİ İPTAL ETTİ

Dadaloğlu Derneği her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği şenlikleri, bu yıl PKK´nın saldırılarında şehit olan kişilere saygı için iptal ettiğini duyurdu.
Dadaloğlu Dernek Başkanı Bekir Arık, hizmet binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında her yıl düzenledikleri ?Dadaloğlu Şenlikleri´ni bu yıl şehit haberlerinin gelmesi üzerine iptal ettiklerini duyurdu. Milletimiz şehitlerine ağlarken biz bayram yapamayız diyen Başkan Arık şunları söyledi;
?Burda toplanmamızın amacı bildiğiniz üzere her sene Tomarza Dadaoğlu mahallesinde yapılan uluslar arası ve ulusal olarak yapılan, bu sene 5-6 Eylülde yapmayı planladığımız. Dadaloğlu şenliklerini bu sene yapamayacağımızı sizlerle paylaşmak üzere buradayız.Bu kararı Dadaloğlu Derneği , Dadaloğlu Vakfı , Talas Avşar Türkmenleri Derneği ile birlikte aldık.Bu karar ve iptal gerekçelerimiz Tomarza Belediyesi ve Tomarza kaykamamlığı ile paylaşılmıştır. Şenlikleri yapmama gerekçemiz son günlerde artan terör olaylarında şehit olan askerlerimiz ve polislerimizdir. Malumunuz son zamanlarda artan terör olaylarında çok sayıda asker ve polislerimiz şehit olmuştur. Memleketimizin dört bir yanında şehitlerimizin acısı yaşanırken bizim şenlik festival düzenlememiz bizim mensubu oldugumuz millet şuuruna uygun değildir. Bizler bütün şehitlerimizin acısını yüreğimizde derinden hissediyoruz. Şehit olan tüm güvenlik güçlerimize Allahtan rahmet diliyor Ailelerine sabır diliyoruz. Teröristleri şiddetle kınıyor, terör olaylarının bir an önce bitirilmesini temenni ediyoruz.?
HABER: M. EMRE KİPMAN



Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret