DADALOĞLU DERNEĞİ

DADALOĞLU DERNEĞİ

AVŞAR OBASI´NI İFTAR SOFRASINDA BULUŞTURDU?

Dadaloğlu Derneği Yönetimi önceki akşam geleneksel hale getirdikleri iftar yemeği etkinliğinin bir yenisini daha gerçekleştirerek Avşar Obası´nı aynı sofra etrafında buluşturdu? Dernek Başkanı Bekir Arık Dadaloğlu´nun torunlarına hitaben yaptığı konuşmada ?Amacımız birlik - beraberlik? diyerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Özel bir restoranda tertiplenen iftar sofrasında bir araya gelen Dadaloğlu´nun torunları hasret giderip hasbihal etme fırsatı yakalarken dedelerinin geleneklerini yaşatmanın da haklı gururunu yaşadılar?
Dadaloğlu Derneği´nin gelensel iftar yemeğine ev sahibi konumundaki Dernek Başkanı Bekir Arık´ın yanı sıra SGK İl Müdürü Bilal Doğan, Kamu- Sen İl Temsilcisi Muammer Öner, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Musa Soykarcı, TEMA İl Temsilcisi Dr. İsmail Gökşen, İşadamı Kadir Göç, Talas Belediyesi eski Başkanı Rıfat Yıldırım, Bahçelik Sulama Birliği Başkanı İbrahim Ülker ve çok sayıda dernek üyesi iştirak etti.
İftar yemeğinde konuklarına seslenen Dadaloğlu Derneği Başkanı Bekir Arık, amaçlarının birlik beraberlik olduğunu belirterek özellikle derneklerine burs yardımı yapan hayırseverlere şükranlarını sunarak ? Yapacağımız bu tür etkinlikleri önümüzdeki yıllarda da devam ettirmeye çalışacağız. Dadaloğlu derneği olarak asli görevimiz kendi hemşehrilerimiz arasında birliği beraberliği yaşatmak, kültürümüzü yaşatmak, yaptığımız bu çalışmalar içerisinde eksiklikler olursa karşılıklı fikir alışverişi yaparak derneğimizin çıtasını yükselteceğiz ?değerlendirmesinde bulundu.
Dadaloğlu´nun torunları gecenin sonunda gelecek yıl yeniden bir arada olmayı temenni edip, aralarından ayrılanları rahmetle andıktan sonra etkinliği noktaladılar.
HABER : SÜLEYMAN ERDOĞAN



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ