DAHA İYİSİNİ-GÜZELİNİ MELİKGAZİ´YE YAPACAK

DAHA İYİSİNİ-GÜZELİNİ MELİKGAZİ´YE YAPACAK

ERCİYES BAĞLARI´NDA VATANDAŞLA BULUŞAN BÜYÜKKILIÇ´TAN PALANCIOĞLU´NA ÖVGÜ

Melikgazi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükkılıç ile Talas Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Eskişehir Bağları Gecekondu Önleme Bölgesinde mahalle temsilcileri ve semt sakinleri ile bir araya gelip hatır sordular. Ziyarette Başkan Büyükkılıç, Palancıoğlu´nu işaret ederek ?Daha iyisini ve güzelini Melikgazi için yapacaktır? dedi.

31 Mart seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Başkan Büyükkılıç ve Başkan Palancıoğlu, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, ilçe yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları üyeleriyle Selçuklu, Osmanlı ve Danişmentgazi mahalle temsilcileri ve vatandaşlarla buluştu.

Danişmentgazi Sosyal Tesisindeki programın açılışında konuşan AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, yapılan bu toplantıların vatandaşla birebir iletişim ve talepleriyle ilgili yerinde kararların alınmasına olanak sağladığını kaydetti.

Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu ise, ?2014 yılından beri Talas Belediye Başkanı olarak acemiliğimizi tamamladık. İnşallah Melikgazi´de sizlerin destek ve duasıyla ve Memduh Başkanımızla çok daha güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum? diyerek sözlerine başladı. Bu bölgede talepleri dinleyerek ihtiyaç analizlerini yapıp gerekli çalışmaları başlatacaklarını anlatan Başkan Palancıoğlu sözlerini şöyle noktaladı?  ?Melikgazi zaten referans belediyeydi, inşallah bunu artırarak devam ettireceğiz. Memduh Başkan´ın etrafında bütün belediyeler güzel hizmetler yapacaktır. Buradaki taleplerin birkaçı şehir hastanesine direkt servis ile kent ekmek büfesinin olması. Melikgazi ve Büyükşehir belediyelerimiz el ele vererek bütün sorunları çözmeye çalışacağız.?

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükkılıç ise, kendilerine her zaman yüksek oy oranlarıyla sahip çıkan bölge sakinlerine teşekkür ederek, ?Biz de sizlerin teveccühünüze layık olmaya çalıştık. Hatta bazen buradaki hizmetleri başka yerlerdeki vatandaşlarımız kıyaslama yaptı. Bu yeter mi yetmez. Daha fazlasına, kalitelisine her zaman ihtiyaç var.? ifadesini kullandı.

 ?Özhaseki Başkanımıza ve Şükrü Karatepe Başkanımıza burada yaptıkları gecekondu önleme bölgesi için teşekkür ediyorum? diyen Başkan Büyükkılıç, Mustafa Palancıoğlu´dan da övgü ile söz ederek şöyle konuştu;

 ?Aslında belediyeciliği bizden çok iyi bilen bir kardeşimiz. Kardeşlerimizin güzelliklerini her zaman paylaşmaktan gurur duyarım. Çünkü kardeşlerimiz bizim için bir değer. Üniversitede şehir planlaması açısından harita bölümünde öğretim üyesi olarak çalışan bir kardeşimiz Haseki Başkanımızın zamanında Talas´ta belediye başkanı olarak bence bir bakıma keşfedildi. Tevazu içinde güzel çalıştı, bizlerle ne karşı karşıya geldi, ne de bir yanlış davranışı oldu. Uyum içerisinde çalıştı. Daha iyisini, güzelini Melikgazi için yapacağına kimsenin şüphesi olmasın. Bizim birbirimizden farkımız yok. Bizler şehri bir bütün olarak görüyoruz. Ben kültürünü bitirip, biz kültürünü yerleştireceğiz.?

Konuşmaların ardından mahalle temsilcileri ve vatandaşların talepleri dinlendi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı