DAHA YEŞİL KOCASİNAN

DAHA YEŞİL KOCASİNAN

KOCASİNAN´DA PARK SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR

Kocasinan Belediyesi, ?Daha Yeşil Kocasinan´ çalışmaları kapsamında Kocasinan Mahallesi´nde yeni yapılan parka oyun grupları, spor aletleri ve yeşillendirme çalışmaları yaptı. Soğuk hava koşulları nedeniyle çalışmalara ara veren Kocasinan Belediyesi, tartan zemini de yaptıktan sonra yeni parkı vatandaşların hizmetine sunacak.
İlçe merkezi ve kırsal mahallelerde yaz-kış demeden çalışmalara devam eden Kocasinan Belediyesi, mevcut parklarda yenileme çalışmaları yaparken bir yandan da yeni parkları vatandaşın hizmetine sunmak için hummalı bir şekilde aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Kocasinan Mahallesi Marifet Caddesi´nde 14 bin metrekare alanda yeni park yapan Kocasinan Belediyesi, yeşillendirme kapsamında bin 250 fidan dikti. Parkta ayrıca LED teknolojisini kullanan Kocasinan Belediyesi, enerji tasarrufu sağlayarak gece gündüz görsel bir şölen sunacak.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çevre düzenine ve yeşilin önemine dikkat çekerek, ?Daha yeşil bir Kocasinan için park çalışmalarını aralıksız sürdürerek her yaştan vatandaşımızın rahat bir şekilde dinlenebilecekleri ve spor aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri çalışmalar yapıyoruz. Dünya standartlarında olan parklarımızın daha işlevsel olması için titizlikle gayret sarf ediyoruz. Parklarımızı daha da yaygın hale getirerek Kocasinan´ı geleceğe hazırlıyoruz. Yaptığımız çalışmalarla hemşehrilerim daha huzurlu ve daha mutlu olacak.? ifadelerini kullandı.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor