DALYAN ÇİFTLİK RESTORANT

DALYAN ÇİFTLİK RESTORANT

BÜNYAN YOLU 35. KM´DE HİZMET VERMEYE BAŞLADI?

Bünyan Yolu 35. Km´de hizmet vermeye başlayan Dalyan Çiftlik Restoran açık büfe kahvaltı servisi, balık başta olmak üzere her kırmızı et ve tavuk menüleri dere kenarında oluşturulan keyifli oturma mekanları ile Kayserilileri bekliyor?

Bünyan Yolu 35. Km´de konuşlu Dalyan Çiftlik Restoran yeniden düzenlenen mekanı ile ilimiz sakinlerine hizmet vermeye başladı?

Haftanın 7 günü sabah 08.30 - akşam 23.00 saatleri arasında açık olacak işletmede kahvaltı, balık başta olmak üzere et ürünleri ve kendin pişir kendin ye mangal bölümleri ile Kayseri insanına hizmet vermeye başlayan Dalayan Çiftlik Restoran ile ilgili olarak haber ekimiz aracılığı ile kamuoyunu bilgilendiren İşletme Sahibi Senan Kurt şunları kaydetti? ?Toplamda 750 kişilik hizmet kapasitesine sahip olan işletmemizde dere üzerine kurulu 5 adet yanları açık üstü kapalı ahşap kamelya, 8 adet yer sofrası düzenekli kamelya, 150 kişilik üstü kapalı bahçe ve 250 kişilik kapalı yemek salonu oluşturduk. Ayrıca Tesisi girişinde kurulacak olan şarküteri bölümümüzde kilo ile et ve balık satışı yaparak kendin pişir ? kendin ye bölümümüzü aktif hale getireceğiz. Tesisimizin hemen yanında birbiri ile bağlantılı 5 adet göl alanı da bulunmaktadır. Açık ve kapalı otoparkımız 100 araç kapasitelidir. Alkolsüz olarak hizmet verdiğimiz tesisimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz?



Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret