DAMIZLIK SIĞIR ÜRETİCİLERİ

DAMIZLIK SIĞIR ÜRETİCİLERİ

?DÜVEBANK´ KURMAK İSTİYOR?


İlimizdeki büyükbaş hayvan yetiştiricilerinin güç birliği oluşturmak maksadı ile kurdukları Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ilimizdeki büyükbaş hayvan sayısını artırmak ve üreticinin nitelikli büyükbaş damızlık talebinin kolaylıkla karşılanabilmesine imkan sağlamak maksadı ile ?Düvebank´ adı altında damızlık hayvan çiftliği kurmak istiyorlar? Proje ile ilgili olarak haber ekibimize değerlendirmede bulunan Kayseri İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ünay Çakı ?Amacımız hayvancılığımızı geliştirmek ve üreticimizin damızlık hayvan ihtiyacını karşılmasında kolaylık sağlamaktır? değerlendirmesinde bulundu?
Kayseri Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ilimizdeki hayvancılığı geliştirmek ve üreticilerimizin daha çok kar elde ederek hayvancılığı daha nitelikli yapmalarına destek olmak maksadı ile girişimlerini sürdürüyor? Geçtiğimiz hafta sonu ilimizi ziyaret eden Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş´ı kahvaltıda konuk ederek başta ?Düvebank´ ve ?Süt Köprüsü´ projelerine destek isteyen birlik yöneticileri önceki gün de Ankara´ya giderek Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile görüşerek destek taleplerini yinelediler? Başken dönüşü ayağının tozu ile haber ekibimize değerlendirmede bulunan Kayseri İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ünay Çakı Düvebank ve Süt Köprüsü projesine dair bilgiler verdi? Çakı ilimizdeki büyükbaş hayvan sayısını artırmak ve üreticinin nitelikli büyükbaş damızlık talebinin kolaylıkla karşılanabilmesine imkan sağlamak maksadı ile ?Düvebank´ adı altında damızlık hayvan çiftliği kurmak istediklerini belirterek ?Amacımız hayvancılığımızı geliştirmek ve üreticimizin damızlık hayvan ihtiyacını karşılamasında kolaylık sağlamaktır? diye konuştu?
Çakı sözlerinin devamında Ünay Çakı Süt Köprü Projesi ile ilgili olarak ise Kayseri ili genelinde günlük 150 litre süt üretebilecek üreticiler ile sanayiciler arasında köprü oluşturarak üretilen sütün değerinde satışını sağlamak üzere üreticiye bedelsiz süt soğutma tankı temin projesinin hayata geçirilmesi için proje hazırladıklarını duyurdu?
HABER : C.USTEN



Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı"

Başkan Gülsoy: Şubat ayında 143 ülkeye 314 milyon 61 bin dolar ihracat yaptık"

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları