DAMIZLIK SIĞIR YETİŞTİRİCİLERİ´NDEN

DAMIZLIK SIĞIR YETİŞTİRİCİLERİ´NDEN

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ´A ZİYARET

Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Günay Çakı ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç´ı makamında ziyaret ederek damızlık sığır yetiştirilmesi ve yaptıkları çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği´nin bin 500 üyesi bulunduğunu belirten Birlik Başkanı Günay Çakı, ?Kayseri şehri geniş arazileri ile tarım ve hayvancılığa uygundur. 16 ilçe için ayrı ayrı kalkınma ve yatırım planlamaları ile şehrimizde tarım ve hayvancılık üretimi için planlama yapılmaktadır. Bundan dolayı Sayın Büyükkılıç´a hem teşekkür etmek hem de yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulunmak istedik? dedi. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ise yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Kayseri şehrimizde son yıllarda büyük gelişim ve değişim gözlenmektedir. Eğitim alanında başarı artışı, sağlık alanında bölge şehri olması, spor da başarı elde eden sporcuların artması gibi sonuçlar birer tesadüf değildir. Üretim ve ticarette de büyük ilerlemeler kayıt edilmektedir. Özellikle enerji konusunda büyük yatırımlar gerçekleşmekte, küçük sanayi siteleri ile büyük üretimlerin temeli atılmaktadır. Hayvancılık üretimi aynı zamanda ekonomik kalkınmaya ve istihdama katkı sağlamaktadır.?

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, damızlık sığır yetiştiriciliği ile büyük üretim tesislerini kayseri şehrine kazandıracaklarını sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da