DARENDE BELEDİYE BAŞKANI SÜLEYMAN ESER

DARENDE BELEDİYE BAŞKANI SÜLEYMAN ESER

Malatya`nın Darende İlçesi Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç‘ı ziyaret ederek `Referans Belediye` çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Melikgazi Belediye çalışmalarını yakından takip ettiğini ve Başkan Büyükkılıç’ı her zaman takdir ettiğini ifade ederek şunları söyledi:
``Darende ilçesi, Malatya ilinde yer almakta olup, Melikgazi Belediyesi ile ortak yönlerimiz bulunmaktadır. Kayseri’de doğup büyüyen Somuncu Baba’nın mezarı Darende`de yer almaktadır. Burada ismini taşıyan camisi bulunmaktadır. Ancak Melikgazi Belediyesi ile ilgili ortak yanımız bununla kalmamaktadır. Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükıkılıç ile biz Ege Tıp Fakültesinden sınıf arkadaşıyız. Yani meslektaşız. Şimdi Darende ve Melikgazi Belediyesi olarak ortak yapılabilecek çalışma ve etkinler üzerinde fikir alış verişinde bulunuyoruz. Melikgazi Belediyesi gerçekleştirdiği çalışma ve yatırımlar ile referans bir belediyedir. Başkanı sınıf arkadaşım olması sebebi ile bununla da gurur duyuyorum. Tecrübe ve deneyimlerinden faydalanacağız.``
Melikgazi Belediyesi olarak yerel yönetim yöneticileri ile her zaman danışma ve dayanışma içerisinde olduklarını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç da “Darende Belediye Başkanı ile eskiden Tıp Doktorluğundan meslektaştık. Şimdi de Kent Doktorluğundan ikinci bir meslektaş olduk. Darende Belediyesi ile ortak çalışma gerçekleşmekten mutluluk duyarız. Bu toplum dayanışmasının en güzel örneğidir. Şehrimize hoş geldiniz diyor ve görevlerinde başarılar diliyorum“ dedi.
Başkan Memduh Büyükkılıç, Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser ile öğrencilik yıllarındaki anılarını anlattılar ve Melikgazi ilçesinin sosyal ve spor, Kapalı Semt pazaryeri, sosyal konutlar, geri dönüşüm tesisleri beraberce gezerek bilgi alış verişinde bulundular.



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da