DEFİNECİ GENÇLER GÖÇÜK ALTINDA

DEFİNECİ GENÇLER GÖÇÜK ALTINDA

Edinilen bilgiye göre Burunören köyü yakınlarında define aradıkları ileri sürülen üniversite öğrencileri M.Ç., kardeşi R.Ç ve kuzenlerinin bir hafta boyunca yaklaşık 25 metrelik tünel kazdığı öğrenildi. Uzun bir süredir kazı çalışması yapan gençlerden M.Ç

Kayseri’nin Sarıoğlan ilçesine bağlı Burunören köyünde 2 gencin göçük altında kalması ile ilgili açıklama yapan Vali Orhan Düzgün, “Çeşitli kurtarma araçlarıyla tünelin altında bulunan 2 kişiye ulaşılmaya çalışılıyor" dedi.
Vali Orhan Düzgün katıldığı Nevruz kutlamalarında basın mensuplarının Sarıoğlan ilçesine bağlı Burunören köyünde meydana gelen göçükle ilgili sorusu üzerine, “Bu sabah Sarıoğlan Burunören mevkiinde kaçak kazı yapan 3 gencimizden 2’si içeride. Kendilerine ulaşılamaması üzerine yaklaşık 35 metreye yakın bir tünel kazılmış. Konuyla ilgili Cumhuriyet Savcılığının soruşturması devam ediyor. Ayrıntılı bilgileri sizlerle bu soruşturma sonunda paylaşabiliriz ancak iki kardeşe hala ulaşılamadı. Önce geniş başlayan tünel daha sonra giderek daralıyor ve sürünerek oraya ulaşmak gerekiyor. İçeriden de yoğun miktarda zehirli gaz geliyor. Afet Kurtarma ekibindeki arkadaşlarımız, Sağlık Müdürlüğünden görevliler ve jandarma sabah 06.00’da olay yerine ulaştılar. Zaten bize haberin intikali yaklaşık saat 05.30 civarında olmuştu” diye konuştu.
"Burası zaten karayolunun olmadığı, yürüyerek ulaşılabilen bir bölge" diyen Düzgün, “Daha sonra çeşitli kurtarma araçlarıyla tünelin altında bulunan iki kişiye ulaşılmaya çalışılıyor. Birisi 22, diğeri 24 yaşında. Diğer olayı haber veren şahıs da aynı yaşlarda. Üçü de üniversite öğrencisi. Tabii adli soruşturma sonucunda buraya daha önce gelip gelmedikleri, burada kaçak kazı faaliyetlerinde bulunup bulunmadıkları netlik kazanacak. Bir an önce o iki gencimizi sağlık bir şekilde kurtarmak istiyoruz. Tabii gazdan zehirlenmiş olabilirler. Bununla ilgili bütün ekiplerimiz olay yerinde bulunuyor” diye konuştu.



Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı

Çalıntı otomobilden uyuşturucu ele geçirildi

Yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü

işçi servisi tarlaya girdi: 1 ölü, 5 yaralı