DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ İL BAŞKANI METE EKE İLÇE BAŞKANLARI İLE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, yaklaşan il kongresi öncesi ilçe başkanları ile bir değerlendirme toplantısı yaptı. Kıranardı Kent Ormanı i

 Kıranardı Kent Ormanı içerisinde bulunan Şelale Restaurant'ta düzenlenen toplantıya İl Başkanı Mete Eke, İl Sekreteri Resul Şahin, İl Başkan Yardımcıları Mehmet Özdemir, Şevki Dursun, Rahmi Yağmur, Yavuz Dursun, Yaşar Atillabey ve Erkan Kandemir ile birlikte 16 ilçenin teşkilat başkanları katıldı. İlçe başkanlarının kendilerine bağlı belde ve köylerde faydalı çalışmalar yaptıklarını dile getiren İl Başkanı Mete Eke, ilçe başkanları sayesinde en ücra köşelere kadar ulaştıklarını ve nerede bir sorun varsa bilgi sahibi olduklarını söyledi. Mete Eke, göreve geldikleri günden bu yana değerlendirme toplantıları yaparak, parti çalışmaları hakkında ilçe başkanlarını bilgilendirdiklerini ve ilçelerin sorunlarını dinlediklerini dile getirdi.

 Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Mete Eke, Değerlendirme toplantılarımıza bu kez ilçe başkanlarımız ile devam ettik. Yaklaşan Genel Kurul ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında kendilerine bilgiler verdik. İlçe başkanlarımızda kendi ilçelerinde yaşanan, sorun ve sıkıntıları bizlere iletip hazırladıkları raporları sundular. Son derece verimli bir değerlendirme toplantısı yaptık ” dedi.



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti