DEMİRÖZÜ, ?LİG YENİDEN BAŞLIYOR?

DEMİRÖZÜ, ?LİG YENİDEN BAŞLIYOR?

?HER TAKIM İÇİN ŞARTLAR AYNI?

HAZIRLIK MAÇI CUMARTESİ SAAT 18.00´DE

PTT 1. Lig´e genç bir kadro ile yola başlayan ve 3 haftayı geride bırakan Kayseri Erciyesspor´un Teknik Direktörü Alaaddin Demirözü, milli maç nedeni ile verilen ara için ?Her takım lige yeniden başlayacak. Kadrolar yeniden şekillenecek? diye konuştu.
Kayseri Erciyesspor´da Teknik Direktör Alaaddin Demirözü, milli maç arasının her takım için güzel bir süre oluşturduğunu belirterek ?Lig bizim için olduğu gibi diğer takımlar açısından da yeniden başlayacak. Transferin sonu günü ile birlikte bizde takımımızı güçlendirdik. Elbette diğer takımlarda kadrolarının genişliğini artırdılar. Genç bir kadroya sahibiz ve heyecanlı gençlerle bu işi yapacağız. Giden oyuncular oldu. Gelenler daha çok. Transferlerin takıma uyum süresi de gayet yerinde olacak. 1 haftalık arada bizde çalışmalarımızı artıracağız. Özellikle yeni gelenlerin takım ruhunu kazanmaları için bulunmaz bir fırsat olacak? diye konuştu.
Deplasman maçı hazırlıklarının devam ettiğini hatırlatan Demirözü, ?Kondisyon ve güç depoluyoruz. Ayrıca taktiksel anlamda da çalışmalar yapıyoruz. Yeni oyuncu kavramını bir kenara bırakmak gerek. Artık Erciyesspor tam kadro çalışıyor ve gelecek haftalardan son derece umutluyuz. Özellikle ligin uzun bir maraton olduğunu düşünürsek, elimizdeki oyuncularla biz bu işi başaracağımıza inanıyoruz. Ancak taraftar ve Erciyesspor´a gönül verenlerin biraz sabır etmesi gerekmekte. Takım şu hali ile oluşmaya başladı. Geride kalan 3 hafta var ancak önümüzde de hem telafi için hem de daha başarılı olmak için uzun haftalar var. Şartsız destek gerekmekte. Taraftarımıza da olan güvencimiz ile hep birlikte sezon sonuna mutlu bir şekilde ulaşacağız? dedi.
Hafta sonu Kayserispor ile hazırlık maçı gerçekleştireceklerini belirten Demirözü, ?Her iki kulüp içinde güzel bir fırsat. Yeni oyuncuları takımla birlikte görmek açısında yararlı bir hazırlık maçı olacak. Sonuç önemli değil. Önemli olan şehrin iki takımının da kendi liglerine hazırlanması ve başarıyı yakalamalarıdır. Ayrıca oyuncularda sahada kendilerini gösterecekler. Sezon maçı öncesinde gayet isabetli bir deneyim olacak. Her iki takımada bu maçta başarılar dileriz. Ayrıca hazırlık maçında oyuncularımıza sakatlık konusunda gerekli uyarıyı yapıyoruz? açıklamasında bulundu.

 



Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev