DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ İÇİN TOPLANAN PARA

DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ İÇİN TOPLANAN PARA

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´A TAKDİM EDİLDİ?

KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci´nin de aralarında yer aldığı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Heyeti Demokrasi Şehitleri İçin Toplanan Parayı Cumhurbaşkanı Erdoğan´a Takdim Etti
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nde TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve beraberlerindeki heyeti kabul etti.
Kabulde, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, TOBB tarafından demokrasi şehitleri için başlatılan 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası kapsamında toplanan 53 milyon 872 bin liralık çeki Cumhurbaşkanı Erdoğan´a takdim etti.
Konu hakkında açıklama yapan KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, ?Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent Tüfenkci ve TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu önderliğinde yürütülen 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası´na destek olan ilk 10 ilin Oda ve Borsa temsilcileri ile birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ı ziyaret ettik. Kampanya kapsamında toplanan 53 milyon 872 bin liralık çeki TOBB Başkanımız Sayın Cumhurbaşkanımıza takdim ettiler.? dedi.
Bu paraların şehitlerimizi geri getirmeyeceğini ancak yaraların sarılması adına bir nebzede olsa katkı sağlayacağını açıklayan Başkan Büyüksimitci, yardımlarından dolayı Kayserili sanayicilere teşekkür ederken, bu yardımların devam etmesinin önemli olduğunu söyledi.
Kabule, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Kopuz, Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, Ankara TO Başkanı Salih Bezci, Ankara SO Başkanı Nurettin Özdebir, İstanbul SO Başkanı Erdal Bahçıvan, Gaziantep SO Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gebze TO Başkanı Nail Çiler, Kayseri SO Başkanı Mehmet Büyüksimitci ve Kahramanmaraş TSO Başkanı Serdar Zabun da katıldı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da