DEMOKRASİNİN ´KAMÇI´SI OLDU

DEMOKRASİNİN ´KAMÇI´SI OLDU

Vali Süleyman Kamçı, tecrübesiyle göz doldururken, gecenin ilk saatlerinde bir kriz masası oluşturdu.

Kayseri´de göreve başladığı 30 gün içerisinde ´kalkışma´ girişimini yeni atandığı ilde yaşayan Vali Süleyman Kamçı, gerçekleştirdiği koordinasyon ile Türkiye genelinde oluşabilecek büyük felaketlerin önüne geçmiş oldu.
15 Temmuz akşamı FETÖ örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişimine karşı, akşamın ilk saatlerinde haberdar olan Vali Süleyman Kamçı, tecrübesiyle göz doldururken, gecenin ilk saatlerinde bir kriz masası oluşturdu. Oluşturulan kriz masasında polis ve asker kolluk kuvvetleri ile birlikte önlemler alınırken, Kayseri Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere ilçe belediyelerinde gerekli koordinasyon sağlanarak ortak çalışma gerçekleştirildi.
Kayseri Valisi Süleyman kamçı, Emniyet Müdürlüğü binasında İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular ve Garnizon Komutan Vekili Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Uğur Özcan ile sabaha kadar gerekli koordinasyonu sağladı.
Oluşturulan kriz masası ile birlikte darbenin kilit noktası olan 12. Hava Üs Komutanlığı´nın elektrikleri kesilerek burada oluşabilecek her türlü organizasyonunun önüne geçen Vali Kamçı, diğer yandan da halkın sivil irade olarak darbe girişiminin önüne geçmesini sağladı. Şehir içerisinde bir paniğe yol açmadan çalışmaları başından sonuna kadar koordine eden Vali Kamçı, 11 gündür Cumhuriyet Meydanı´nda toplanan halk ile sıkı ilişkiler içerisine girdi.
Sabah saatlerine kadar Kayseri Valiliği´nde kolluk kuvvetleri, STK´lar ve belediye yetkilileri ile toplantılar gerçekleştiren Vali Kamçı´nın Kayseri´ye atandıktan 30 gün içerisinde bu sıkı koordinasyonları sağlaması da ayrı bir başarı olarak görüldü.


Haber Kaynak : İHA

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi