DENİZLİ MESAİSİNDE SONA GELİNDİ

DENİZLİ MESAİSİNDE SONA GELİNDİ

ERCİYESSPOR, HEDEFE KİTLENDİ

Kayseri Erciyesspor, 27.haftada oynayacağı Denizlispor maçı hazırlıklarını cuma günü yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve maç saatini beklemeye başlayacak.
26.hafta karşılaşmasında Giresunspor´a konuk olan ve 3-0 yenik durumdan skoru 3-3´e taşıyan Erciyesspor, bu maçın ardından milli ara nedeniyle izne ayrılmıştı. İzinlerin sona ermesinin ardından Teknik Direktör Sait Karafırtınalar nezaretinde çalışmalarına hız veren mavi-siyahlılar, bugüne kadar yüksek tempolu antrenmanlar ile çalıştı. Özellikle pas organizasyonlarının iyi yapılmasını isteyen Karafırtınalar, oyuncuları ile yakından ilgilendi. Milli aranın kendileri için iyi olduğunu dile getiren Karafırtınalar, oyuncularımı tanıma imkanı bulduğunu söyledi.
Denizlispor maçına iki gün kala Teknik Direktör Karafırtınalar, antrenman tempolarını düşürdü. Son iki günde gerçekleştirilecek antrenmanlarda, futbolcular dinlendirilecek ve psikolojik anlamda Denizlispor maçına hazır hale getirilecek. Mavi-siyahlılarada, Denizlispor maçı öncesinde sakat oyuncu bulunmazken, başarılı savunmacı Sarris ve kapatan Emre Toraman kart cezalı olması nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.
Perşembe günü yapılan antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Kaptan Emre Toraman, Milli aranın kendileri için iyi olduğunu söyledi. Toraman sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?Milli ara hem bizim açımızdan hem hocamız açısından iyi oldu. Hocamız bizi, bizde hocamızı tanıma fırsatı bulduk. Bizler hocamızla çalışma fırsatı bulduk. Geride kalan haftada, Giresun´da iyi bir geri dönüş yaşadık. Şimdi önümüzde Denizlispor maçı var. Önemli bir maç bizim açımızdan. İnşallah bu maçı kazanınca, önümüz açık olacaktır. Biz, elimizden geleni yapacağız.?
(SPOR SERVİSİ)



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı