Denta Forum ‘Cadde Şubesi’ Hastane Caddesi’nde Hizmete Açıldı

Denta Forum ‘Cadde Şubesi’  Hastane Caddesi’nde Hizmete Açıldı

 

Denta Forum Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ‘Cadde Şubesi’, Hastane Caddesi’nde vatandaşların hizmetine açıldı. Denta Forum Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Keykubat açılışta yaptığı konuşmada, “Dördüncü şubemizde vatandaşlarımıza hizmet edecek olmamızdan dolayı mutluyuz” dedi. 

 

Denta Forum Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ‘Cadde Şubesi’ açılışına AK Parti Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu ve Murat Cahid Cıngı, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, MÜSİAD Başkanı Ferhat Akmermer, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Denta Forum Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Keykubat, yeni şubeleri hakkında şu bilgileri paylaştı.  “ Dördüncü şubemizi açtığımız için heyecanlı ve mutluyuz. Cadde şubemizde 43 hekim olmak üzere 125 çalışanımızla gece saat 12’ye kadar vatandaşların hizmetindeyiz. Burada diş filminden, implantına kadar uzman ekibimizle, dijital teknolojiler kullanarak hizmet vereceğiz. Ulaşım imkanı olmayan vatandaşlar ne zaman isterlerse bizimle irtibata geçip, araçlarımızla evlerinden alınıp tedavilerinin ardından tekrardan evlerine bırakılıyor. Kayseri’ye ve ülkemize hayırlı olsun”

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise açılış töreninde yaptığı konuşmada sağlık turizminin önemine vurgu yaptı. 

AK Parti Milletvekili Şaban Çopuroğlu da, Denta Forum Cadde Şubesi’nin vatandaşlara hayırlı olmasını temennisinde bulunarak, AK Parti döneminde sağlık alanında gelinen noktaların altını çizdi. 

Konuşmaların ardından ‘Denta Forum Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği ‘Cadde Şubesi’ açılış kurdelesi dualarla kesilerek, vatandaşların hizmetine sunuldu. 



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”