DEREBAĞ ŞELALESİ

DEREBAĞ ŞELALESİ

YENİ YÜZÜYLE ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ile Yahyalı Belediyesi tarafından Derebağ Şelalesi'nde devam eden yenileme ve düzenleme çalışmaları kapsamında yapılan Kır Lokantası'nın açılışı yapıldı.
İşletmesini Yahyalı Belediyesi tarafından yapılacak olacak Kır Lokantası'nın ilk misafirleri Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ak Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Daire Müdürleri ve İl ve İlçe Protokolü oldu.
Otantik, ferah ve geniş mekanı ile şelale manzaralı yemek keyfi sunan tesis, davetliler tarafından beğeni aldı. Bölgenin cazibesini artırması konusunda önemli bir adım olan Kır Lokantası, hafta sonu ziyaretçi akınına uğrayan Derebağ Şelalesinde açık büfe kahvaltı ve zengin yemek menüsüyle hizmet verecek.
Derebağ Şelalesine yapılan Kır Lokantası ve bölgede devam eden düzenleme çalışmaları hakkında bilgiler veren Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, ilçemizin cazibesini artırmak için turistik bölgelere yeni tesisler yapmak istedikleri söyledi. Başkan Öztürk Kayseri'deki dostlarımızı, çevre il ve ilçelerden herkesi bu doğa harikasını görmeleri için buraya bekliyoruz. Milli Parklar Müdürlüğü ile belediyemiz aylardır bu bölgede çalışmalar yapıyoruz. Biz diğer turistik bölgelerimize de tesisler yaparak, turizmimizi önemli bir noktaya getirmek istiyoruz. Derebağ Şelalemizde onlar için çok güzel bir mekan hazırladık. Buraya gelen misafirlerimiz doğa ile baş başa, su sesi eşliğinde, çok harika bir manzarada yemeklerini yiyecekler, çaylarını içecekler. Artık ilçemizin misafirlerini rahatlıkla ağırlayabilecekleri nezih bir tesisi oldu. Şehrin stresinden uzaklaşmak isteyenler bir Cumartesi veya Pazar günü stres atmayı arzu ediyorlarsa, burayı yeni çehresiyle mutlaka görmelerini arzu ediyorum. Önceleri yol konusunda sıkıntılarımız vardı. Kayseri Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Kirazlı Çevre yolunu açarak bu sıkıntıyı da çözdük. Ben buradan bölgenin turizme kazandırılmasında bizlere destek olan Büyükşehir Belediyemize ve Milli Parklar Müdürlüğümüze teşekkür ediyor.” diye konuştu.



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da