DERECEYE GİRENLERE KUPALARI VERİLDİ!

DERECEYE GİRENLERE KUPALARI VERİLDİ!

Talas Belediyesi'nce düzenlenen "3. Uluslararası Ali Dağı Yamaç paraşütü Şampiyonası"nda dereceye giren pilotlara kupaları verildi. 23-30 Haziran tarihleri arasında yapılan organizasyonda genel klasmanda Muzaffer Dündar, kadınlarda Ayşe Bayrak, takıml

 

Hava Sporları Merkezi'nde düzenlenen ödül törenine, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, İl Genel Meclisi Başkanı Saadettin Aydın, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Nurettin Gökduman, şampiyonada yer alan 142 pilot ile diğer davetliler katıldı.

 

RIFAT YILDIRIM “BAŞARILI BİR ORGANİZASYONU GERİDE BIRAKTIK”

 

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, başarılı bir organizasyonu geride bıraktıklarını belirterek, "Ali Dağı'nda düzenlediğimiz uluslararası yarışmalarla Kayseri'yi en iyi şekilde temsil ediyoruz. Başarılı olan pilotlarımızı tebrik ediyorum. Başarılarını Bulgaristan'da düzenlenecek şampiyonada göstermelerini bekliyorum" dedi. Yarışma koordinatörü Adem Hasgül ise Ali Dağı'nı yamaç paraşütünde marka yaptıklarını ifade ederek, yarışmada hedeflere gol yapan pilotları tebrik etti. Konuşmaların ardından dereceye giren pilotlara ve takımlara kupaları verildi. Bu arada, dereceye giren pilotların gelecek yıl Bulgaristan'da gerçekleştirilecek olan "Dünya Yamaç Paraşütü Şampiyonası"nda Türkiye'yi temsil edecekleri bildirildi. 

Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı