DEREVENK VİYADÜĞÜ CUMARTESİ AÇILIYOR

DEREVENK VİYADÜĞÜ CUMARTESİ AÇILIYOR

VALİ ŞEHMUS GÜNAYDIN DEREVENK VİYADÜĞÜ´NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali Şehmus Günaydın, Talas İlçesi ile Mimarsinan Mahallesi´ni  birbirine bağlayan ve Kayseri Güney Çevre Yolu´nun 2. Etabı kapsamında yapımı tamamlanmak üzere olan Derevenk Viyadüğü´nde incelemelerde bulundu. Burada basın mensuplarına bir açıklama yapan Vali Günaydın, Yaklaşık 294 milyon TL´ye mal olan bu yatırımın planlanandan 2,5 ay önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın ilimizi ziyaret edeceği 19 Ekim Cumartesi günü açılacağı müjdesini verdi.

Vali Şehmus Günaydın, Karayolları Bölge Müdürü Ahmet Turan Gülhaş ve Mimarsinan OSB Başkanı Mehmet Karabulut ile birlikte Talas İlçesini  ile Mimarsinan Mahallesi´ni  birbirine bağlayan ve Kayseri Güney Çevre Yolunun 2. Etabı kapsamında yapımı bitmek üzere olan Derevenk Viyadüğü´nde incelemelerde bulundu.

İncelemeler sonrasında medya  mensuplarına değerlendirmede bulunan Vali Günaydın, ?Yaklaşık 294 milyon TL´ye mal olan bir yatırım. Arkadaşlarımızın çabası ve gayretiyle planlanandan önce bu eseri tamamlamış olduk. 19 Ekim Cumartesi günü Sayın Cumhurbaşkanımızın Kayseri´ye teşrifleriyle açılışını yapacağız.?dedi  ve ekledi??19 Ekim Cumartesi günü Sayın Cumhurbaşkanımızın Kayseri´ye teşrifleriyle açılışını yapacağımız eserlerden bir tanesi de Derevenk viyadüğüdür. Vatandaşlarımızın uzun süredir beklediği bir yatırım. Normalde 31 Aralık 2019 tarihinde bitmesi gereken yatırımı, arkadaşlarımız 2,5 ay önceden tamamlayıp inşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın da teşrifleriyle hizmete açmış olacağız. Burada çok güzel mühendislik harikası var. Güney çevre yolumuzu Malatya- Kayseri yoluna bağlayacak bu yatırım hem ilimize hem de ülkemize hayırlı olur. Yaklaşık 294 milyon TL´ye mal olan bir yatırım. Arkadaşlarımızın çabası ve gayretiyle planlanandan önce bu eseri tamamlamış olduk.  Tabii Mimarsinan OSB başkanımızda yanımızda, bunu epeydir bekliyorduk. Organize Sanayi Bölgesi yolunu da epeyce kısaltacağını söyleyebiliriz. Vatandaşlarımızın beklediği bu yatırım, ilimiz ve ülke ekonomisine ciddi katkısı olacaktır. Burada emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyoruz. Karayolları Bölge Müdürümüz geldiği günden bu güne çalışmalarını devam ettiriyor. Öyle ki diğer müjdeleri de Cuma günü yapacağımız basın toplantısında sizlerle paylaşacağız. Güzel hizmetlerimiz devam ediyor. ?

Karayolları Bölge Müdürü Ahmet Turan Gülhaşise viyadükle ilgili şu bilgileri kaydetti. ?Bu projemiz üç tane köprüden oluşmaktadır. Birincisi Mimarsinan OSB bağlantısını sağlayan köprülü kavşağımız 40 metrelik münferit köprümüz ve 330 çarpı iki olan dengeli konsol kutu kesit alt gerilmeli betonarme yüksek mühendislik içeren şu anda üzerinde bulunduğumuz Derevenk Viyadüğüdür. 4 kilometre bağlantı yollarından oluşmaktadır. Köprümüzün içi boş kutu kesittir. ?

Vali Şuhmus Günaydın incelemelerin ardından işçilere kolaylık dileyerek günün anısına fotoğraf çektirdiler.



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor