DEREVENK VİYADÜĞÜNE

DEREVENK VİYADÜĞÜNE

BAĞLANTI YOLU ASFALTLANDI

Talas´ın birçok noktasında çalışmalarını sürdüren Talas Belediyesi, Talas üzerinden Malatya Yolu´na bağlanacak Derevenk Viyadüğüne bağlantı yolu olan Sayer Caddesinde asfalt serimine başladı.

Sayer Caddesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, yetkililerden bilgi alarak asfalt işçilerine tatlı ikram etti.

Talas Belediyesi olarak yazı güzel kullanabilmek için asfalt ve kaldırım çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Başkan Mustafa Palancıoğlu, ?Mevlana Mahallesi Sayer Caddesinde alt yapı çalışmalarını tamamlandı. Şimdi asfalt ve kaldırım çalışmalarını yapıp tamamlayacağız. Burası aynı zamanda yeni açılacak viyadük yoluna bağlantı yolu. Belediyemize yeni araçlar, iş makineleri, kamyonlar aldık. Kendi asfaltımızı ürettiğimiz tesisimiz var. Orda da asfaltımızı üretip güzel bir şekilde hizmet ediyoruz. Yaz sonuna kadar çalışmalarımız devam edecek. Birkaç işi aynı anda yapmaya çalışıyoruz. Burada çalışma olduğu gibi Kaymakamlığın önündeki Hoca Ahmet Yesevi Caddesinde de çalışmalarımız sürüyor. Bordür, ağaçlandırma ve kaldırım çalışması devam ediyor. Talas Belediyesi olarak birçok noktada hizmetlerimiz sürüyor. İnşallah bayramdan öncede kalan asfaltlama çalışmalarının birçoğunu tamamlayıp vatandaşlarımızı rahat ettireceğiz. Rabbim kaza bela vermesin. Yeni yolumuzun hayırlı olmasını dilerim.? dedi. 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor