DEREVENK VİYADÜKÜNE 30 METRELİK YOL

DEREVENK VİYADÜKÜNE 30 METRELİK YOL

Talas Belediyesi, Anayurt 4 ve 5. etap olarak bilinen Mevlana Mahallesi Mehmet Timuçin Caddesinde yol genişletme ve düzenleme çalışmasına başladı. Çalışmaların tamamlanmasıyla Derevenk Vadisinde yapımına başlanılan viyadüke bağlanacak yolun genişliği 30 m

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyen Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, yolun Derevenk Vadisinde temel çalışmalarına başlanılan viyadüke bağlanacak ana güzergah olacağını söyledi. Başkan Yıldırım, uzunluğu 1 kilometreden fazla olan yolda yer yer 4 metre kırım ve 3 metre dolgu yapıldığını belirterek, "Bu yol Anayurt ile Abdullah Gül Üniversitesi'ni birbirine bağlayacak olan Derevenk Vadisi'ndeki viyadükün ana yolu olacak. Bu açıdan yol çok önemli" dedi.
Trafiğin burada çok yoğun olacağını ifade eden Başkan Yıldırım, "Bu yolumuz Talas'ın önemli ana caddelerinden birisi olacak. Daha önceki etaplarda yolun bir bölümü yapılmıştı. Hava şartlarının iyi gitmesi durumunda çalışmalarımız bahardan önce bitebilir. Kaya zeminden oluşan bu bölgede ekiplerimiz kırım yapıyor. Bunun çevrede de gürültüsü oluyor. Bu anlamda vatandaşlarımıza hoşgörüsünden dolayı teşekkür ediyorum. Titiz çalışma yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.
Başkan Yıldırım, sürücüleri çalışmaların ardından modern yapıya kavuşacak geniş yolda sürat yapmamaları konusunda uyararak sözlerini tamamladı.

 



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”