DERS ZİLİ SON KEZ ÇALDI

DERS ZİLİ SON KEZ ÇALDI

300 BİN 86 ÖĞRENCİ KARNE HEYECANI YAŞADI?

Yurt genelinde 19 milyon minik ve genç yürek karne heyecanı yaşarken onların sevinç ve coşkusu ülke gündeminde ilk sıraya oturdu? Son kez çalan okul zili ile 2017-2018 eğitim- öğretim yılını noktalayan Milli Eğitim Camiası üç aylık tatil döneminin startını verirken ilimizde de ilk ve orta dereceli okullarda eğitim gören 300 bin 86 öğrenci karne alarak yaz tatiline hak kazandı?

Tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de karne heyecanı gündemin ilk sırasına oturdu? Minik ve genç yürekler zorlu bir eğitim yılını geride bırakıp sınav steri olmayan üç aylık bir tatil dönemine merhaba dereken İl Milli Eğitim Müdürülüğünce Melikgazi İlçesi ? Mustafa Özdal İlkokulunda tertiplenen törene iştirak eden ilimiz protokol mensupları öğrencilere karne dağıtıp heyecanlarına ortak oldular? Vali Yardımcısı Baha Başçelik, Melikgazi İlçe Kaymakamı Erkaya Yırık, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Mustafa Özdal İlköğretim Okulu´nda ki coşkuyu bizzat yaşarken öğrenci ve velilere hitap eden İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, "1083 okul, 300 bin 86 öğrenci, 19 bin 319 öğretmen ve idareci ile 2017-2018 eğitim ve öğretim yılını kazasız belasız tamamladık. Proje ve eğitimlerle dolu geçen eğitim döneminde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tatile girdi. Öğrencilerimizin yaz tatilde dinlenmeleri, kitap okumaları ve sosyal etkinliklere katılmalarını istiyorum. Benim gözümde başarısız öğrenci yoktur. Kırık notu olan çocuklarımıza aileleri kötü muamele etmemelidir. Başarılı olan çocukları da abartılı olarak ödüllendirilmemesi gerekir" değerlendirmesinde bulundu?

İl Müdürü Elmalı´nın günün anlam ve önemine binaen gerçekleştirdiği konuşmanın ardından minik yürekler karnelerine kavuşarak zorlu bir eğitim yılının yansımalarını görme fırsatı buldular?

Minik ve genç yürekler Üç ay süreyle okul, öğretmen ve arkadaşlarından ayrı kalacak olmanın hüznünü, karnelerinin sevincine ortak ederek evlerinin yolunu tutarken azim ve gayretleri gelecek için umut verdi?



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi